A artemik Çalışkan Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 2 29 Ekim 2025 #1 Türkiye'de pek yaygın olmayan bir forum çeşidi. gayet iyi olanlar var ama çoğu kapandı, kapanmayanlar da maalesef geri zekalı troller ve inceller ile dolu. Sevdiğiniz imageboard tasarımlarının GitHub linkini atarsanız sevinirim iyi Sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2025
Türkiye'de pek yaygın olmayan bir forum çeşidi. gayet iyi olanlar var ama çoğu kapandı, kapanmayanlar da maalesef geri zekalı troller ve inceller ile dolu. Sevdiğiniz imageboard tasarımlarının GitHub linkini atarsanız sevinirim iyi Sosyaller.
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.530 Çözümler 11 Beğeniler 1.335 Yer 500 Republica 29 Ekim 2025 #2 Suistimale çok açık bir Forum türü.
KS KS A artemik Çalışkan Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 2 29 Ekim 2025 #3 LazJedi dedi: Suistimale çok açık bir Forum türü. Genişletmek için tıkla... o adminlerin nasıl modore ettiğine göre değişir ben tasarımını sordum örn:vichan gibi
LazJedi dedi: Suistimale çok açık bir Forum türü. Genişletmek için tıkla... o adminlerin nasıl modore ettiğine göre değişir ben tasarımını sordum örn:vichan gibi