Renk olarak önerin varsa hay hay bu arada (:

Renkleri parlaktan daha az parlak bir renge çeksem nasıl olur sizce? Açık mavi ama daha koyusu gibi.

Mavi rengi seviyorsunuz sanırım koyu gri + mavi gibi bir renk seçimi yapılabilir.

1755628174713.webp

Benim önerim ise https://techolay.net/ bu gibi bir renk seçimi yapmak.

Mavi rengi seviyorsunuz sanırım koyu gri + mavi gibi bir renk seçimi yapılabilir.

Eki Görüntüle 175495

Benim önrim ise https://techolay.net/ bu gibi bir renk seçimi yapmak.
Logo rengi açık mavi, mavi rengi severim ayrı konu ancak tüm renk tasarımını bu logonun renginden yola çıkarak yaptım. Yarın ve öbür günlerde sağlam kafayla düşünürüm. Şu an denedim ama gene cırlak bir renkle tanıştım :D

Colors.co sitesi var bildiğim, o da işimi görür aslında

Bu arada "Yazıya Git" yani özünde daha fazla oku olan butonu kaldırdım. Gereksiz göründü gözüme şimdi. Eleman zaten başlığa tıklasa da ulaşıyor.

Görsellerin yanında yazılar çok ufak kalmış. Ya yazıların büyümesi lazım ya da görsellerin biraz ufalması. Ayrıca daha önemlisi yazı başlığı, yazı içeriği, alttaki kategori vs bilgilerin hepsi aynı ağırlıkta ve renkte bold font kullanılmış. Bunları öne çıkarmak ya da biraz daha geride bırakmak için aralarında hiyerarşik bir takım düzenlemeler olmalı. Renk, font ağırlığı büyüklük gibi.

Görsellerin yanında yazılar çok ufak kalmış. Ya yazıların büyümesi lazım ya da görsellerin biraz ufalması. Ayrıca daha önemlisi yazı başlığı, yazı içeriği, alttaki kategori vs bilgilerin hepsi aynı ağırlıkta ve renkte bold font kullanılmış. Bunları öne çıkarmak ya da biraz daha geride bırakmak için aralarında hiyerarşik bir takım düzenlemeler olmalı. Renk, font ağırlığı büyüklük gibi.
Yan çubuktaki son yazılar kısmından söz ediyorum hocam (:
Dedikleriniz içinse, maalesef o kısmı düzenleme yetkisine sahip değiliz Wordpress'te.

Selam, @Oltran

Web sitenizde ilgili sorunlar buldum:
  • Sitenizin içerisinde kayma var.
  • Contrast sorunları mevcut.
  • Hiyerarşi heading yapısı yanlış.
  • Gereksiz yere font çağrıyor.
  • SEO ayarları zayıf.
  • Schema markup hiç yok.
  • llms.txt ve robots.txt yapılandırılmamış.
  • Domain kuralları zayıf.
Örnek:ChatGPT-Image-19-Tem-2025-19_37_56-768x1152.png hiçbir görselin ne alt açıklaması var nede dosya uzantısı yazılarla alakalı.

Sitenin içinde bazı ENG kelimeler mevcut bunları "Loco Translate" ile türkçeye çevir.

Son düzenleme: