En sevdiğiniz interaktif oyun hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talongod
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    interaktif oyun

talongod

Becerikli
Yer
Floransa
Benim için The Walking Dead: The Telltale Definitive Series. Oyunu oynamaya başladığımda içimde bir soğukluk vardı acaba bu oyun aradığım tat mıydı? Ancak oyunun 2. sezonunu başından kalkmadan bitirdim. Sanat tasarımları bile beni cezbetti. Bana göre Joel-Ellie hikayesine göre Lee-Clementine hikayesi daha iyi işlenmiş kıyamet sonrası temasıyla. Evet kıyas yapıyorum çünkü bu öznel bir durum. Ayrıca, The Walking Dead dizisini izlemedim. İlk defa The Walking Dead adıyla aynı çatı altındayım.

Şimdi gelelim sizlerden ne beklediğime. En sevdiğiniz interaktif oyunu yazmanızı istiyorum. Neden bu oyunu sevdiğinizi, nereden duyduğunuzu yazmanız çok iyi olacaktır. Ancak hikayesine değinmeyin, spoiler olmasını istemem.

Son düzenleme:
İnteraktif oyun denemez ama Assassin's Creed Odyssey'in 4 ana karar sonucunda birçok sonu olmasına bayılıyorum. Kabul etmezseniz birçok kişi gibi Detroit olacaktir cevabim :D

TWD season 1 çok güzeldi, kalan oyunlar bana aynı zevki vermedi maalesef. Bir de interaktif olmasa da farklı davranışlar ile farklı sonlara ulaşabildiğimiz için Undertale.

Geri
Yukarı Alt