Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi en sevdiğiniz mobil oyunlar nelerdi? Benimki chicken gun peki sizinkiler neler?
Yanıtlarınızı bekliyorum.

Chicken gun amacı: Bizbir oyunda tavuğuz ve istediğimiz sunuculara katılıp savaş yapabilirsiniz ve oyunda arabalar, tanklar var sonrasında canavarda spawnlayabilirsiniz burada tek bu mod yok mesela üst bakışlı tank oyunu, canavalardan kaçmak, Battle Royale tarzı modlar var ve burada bayağı haritalar var oyunda tavukların kullanabildiği arabalar var maç atarak araba, canavar, teçhizat alabiliyorsunuz veya karekterinizi tasarlayıp kaydedebilirsiniz. (2021'den beri oynuyorum ama bir saldırı yüzünden serverlara katılamıyorsunuz)

Sizin en sevdiğiniz oyununuzun konusu neler? Ve kaç yılından beri oynuyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.

Lise yılları ve öncesinde Six Guns ve Gangster Vegas'ın hikayesini bitirmek için az oynamamışımdır. Son olarak da Mobile Legends Classic. Serverin sayılı Savaşçı çarlarından birine sahiptim tabi daha sonra sunucuları kapandı. O zamandan bu yana uzun süre aralıksız oynadığım bir mobile oyun yok denebilir.

Dead Cells, offline Games.
1743960562336.webp

Optimizasyonu her ne kadar rezalet olsa bile grafik anlamında CarX Street.

Grafiklerinin ve oynanışının güzelliği ile OceanHorn 2.

Mekanik bakımından Kingdom Two Crowns.

Bu oyunları beğeniyorum.

Spiderman Unlimited,
Clash of Clans,
Mobile Legends,
Koas Kader kılıcı mı neydi, öyle bir oyunu çok oyanardım.

Son düzenleme: