Öyle çünkü. Trape geçtiğinden beri para para son bir albüm çıkardı. Kötüyüz moruk sigara alkol havalıyız minvalinde. Sadece merhaba şarkısı bile yeni şarkılarından iyi.

Dinleyici olarak böyle düşünüyorsun ama eski tarz da bu kadar dinlenmezdi. Lvbelc5 misal kimse sevmiyor madem ama adam bu kadar global dinleniyor. Paraya para demiyor. Hem ceg şampanya, sokaklar, gerçekleşebilir, first class bana göre kötü değil gayet iyi.

Dinleyici olarak böyle düşünüyorsun ama eski tarz da bu kadar dinlenmezdi. Lvbelc5 misal kimse sevmiyor madem ama adam bu kadar global dinleniyor. Paraya para demiyor. Hem ceg şampanya, sokaklar, gerçekleşebilir, first class bana göre kötü değil gayet iyi.

Trapanasyondan sonra bozdu. Bütün odağını paraya kaydırdı dedi trapde para var ben trap yapayım o zaman. Lirikalite olarak çöküş yaşadı. Artık 808 varyasyonlarını duymak istemiyorum. Ben artık dinlemiyorum zaten eski şarkıları da MP 3 olarak elimde var açıyorum onları dinliyorum.

Sansar Salvo
Motive
Ezhel
Cash Flow
13Killoki
Wegh
BEGE
Yung Ouzo
Hayko Cepkin

Çok yenilikçi bir liste oldu ama bunlar dışında ne desem yalan olur.

Şam
Lin Pesto
13 Killoki
Gorillaz
Ado
Khontkar
Mor ve Ötesi
Barış Akarsu
Nirvana
Abugat
Radiohead
Half Japanese
Ezhel
Panchiko

Linç edilecek bir iki şey yazayım
-Old Schooldaki kaliteli kişiller bir elin parmağını geçmez
-Ceza ve Sagopanın bir iki parçası hariç baya kötü
-Khontkar amerikada doğsaydı super bowla çıkar kanye düzeyinde bir rapçi olurdu
-Dolu kadehi ters tut tarzı isimleri isim tamlamasından oluşan grubların hepsi birbirinin kopyası ve baya kötüler
-attack_un ve kauzi tarzı underground rapçilerin çoğunluğu baya rezalet.

Son düzenleme: