En sevdiğiniz oyunlar neler?

NFS : Most Wanted ve Underground 2
Undertale
Driver : San Francisco
GTA : San Andreas
NFS : ProStreet

Bu oyunları her yıl en az 1 kere bitirir, devamlı oynarım.

NFS : Most Wanted ve Underground 2
Undertale
Driver : San Francisco
GTA : San Andreas
NFS : ProStreet

Bu oyunları her yıl en az 1 kere bitirir, devamlı oynarım.
Bu ProStreet'i bir tek ben sevemedim galiba zamanında, bi ara tekrar oynayacağım

Bu ProStreet'i bir tek ben sevemedim galiba zamanında, bi ara tekrar oynayacağım
Hocam birisi bana ben PS'i sevmiyorum derse asla yadırgamam çünkü oyunun handling sistemi gerçekten çok zor. Benim bu oyunu sevmemin sebebi, bol sayılır derecede araba çeşitliliği var ve her arabanın farklı avantajlara sahip handling sistemi olduğu için hangi yarışta hangi klasmanda hangi arabayı kullanmam gerektiğini deneme yanılma ile bulma olayı. Ayrıca, oyunun ana boss'unun drift yarışları hayatımda herhangi bir yarış oyununda oynadığım en zor yarışlar.

Handling sistemi ve pist yarışları yüzünden sevememiştim ben. NFS Carbon gibi bir oyunu oynadıktan sonra NFS ProStreet çok garip gelmişti hatta Black Box'u sorgulamıştım "siz ne yaptınız?" diye. Ama evet o bol araba çeşitliğini hatırlıyorum, zamanında tüm yarış oyunlarından fazla arabası vardı gibi geliyor.

Silent Hill 1-2-3-4, Origins

Resident Evil 1-2-3 (Remake'ler değil ama, ilk halleri), Code Veronica X, 4 (Hem ilk hali, hem Remake'i) ve 5 (Gerisini pek bilmiyorum, o medenle yazmadım)

Commandos 2: Men of Courage (Bu oyunun da ilk hali)

Driver Parallel Lines ve Driver 76

Max Payne 1-2

Undertale

Everhood

The Binding of Isaac: Rebirth

Call of Duty 1-2-Modern Warfare

Mount & Blade Warband

Portal 1-2
Half-Life 1-2
Half-Life Opposing Force
Half-Life Blue Shift
Half-Life 2 Episode 1-2

GTA 2
GTA 3-VC-San Andreas
GTA Liberty City Stories - Vice City Stories
GTA IV Complete Edition
GTA Chinatown Wars
GTA Online

Alone in the Dark (1992), Alone in the Dark 2-3
Alone in the Dark The New Nightmare

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Desert Rats vs Afrika Korps
D-Day
No Surrender: Battle of the Bulge
Moscow to Berlin: Red Siege

Shadow Tactics (Aiko's Choice ile birlikte)

Böyle böyle devam ediyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…