gustavo 2
Üstün
Npclerin bot gibi olması bir de saçma sapan görevler hariç.
O gorevler zaten bitiriyor hocam oyunu.Npclerin bot gibi olması bir de saçma sapan görevler hariç.
Bu ProStreet'i bir tek ben sevemedim galiba zamanında, bi ara tekrar oynayacağımNFS : Most Wanted ve Underground 2
Undertale
Driver : San Francisco
GTA : San Andreas
NFS : ProStreet
Bu oyunları her yıl en az 1 kere bitirir, devamlı oynarım.
Hocam birisi bana ben PS'i sevmiyorum derse asla yadırgamam çünkü oyunun handling sistemi gerçekten çok zor. Benim bu oyunu sevmemin sebebi, bol sayılır derecede araba çeşitliliği var ve her arabanın farklı avantajlara sahip handling sistemi olduğu için hangi yarışta hangi klasmanda hangi arabayı kullanmam gerektiğini deneme yanılma ile bulma olayı. Ayrıca, oyunun ana boss'unun drift yarışları hayatımda herhangi bir yarış oyununda oynadığım en zor yarışlar.Bu ProStreet'i bir tek ben sevemedim galiba zamanında, bi ara tekrar oynayacağım
Handling sistemi ve pist yarışları yüzünden sevememiştim ben. NFS Carbon gibi bir oyunu oynadıktan sonra NFS ProStreet çok garip gelmişti hatta Black Box'u sorgulamıştım "siz ne yaptınız?" diye. Ama evet o bol araba çeşitliğini hatırlıyorum, zamanında tüm yarış oyunlarından fazla arabası vardı gibi geliyor.Hocam birisi bana ben PS'i sevmiyorum derse asla yadırgamam çünkü oyunun handling sistemi gerçekten çok zor. Benim bu oyunu sevmemin sebebi, bol sayılır derecede araba çeşitliliği var ve her arabanın farklı avantajlara sahip handling sistemi olduğu için hangi yarışta hangi klasmanda hangi arabayı kullanmam gerektiğini deneme yanılma ile bulma olayı. Ayrıca, oyunun ana boss'unun drift yarışları hayatımda herhangi bir yarış oyununda oynadığım en zor yarışlar.