En sevdiğiniz oyunlar neler?

Aslında Carbon'dan çok farklı bir handling sistemi yok ancak daha gerçekçi, daha piste uygun bir handling yapmak istedikleri için arabalar çok understeer yaşıyor. Handling konusunda ben Most Wanted'tan Carbon'a geçince sormuştum o soruyu, "siz ne yaptınız?" diye. Ama oynadıkça alıştım zamanla.

İlginç çünkü ben Carbon ile Most Wanted arasında handling'de çok bir fark görmemiştim. Alıştığımı hatırlıyorum kolayca zamanında.

CS2 benim en sevdiğim oyun. Su olmadan nasıl yaşanmıyorsa bende CS2 olmadan yaşayamam. Sürekli bırakacağım derim ama ertesi gün rank kasarken bulurum kendimi.

NFS Most Wanted 2005.
NFS Underground 2.
NFS Underground.
NFS Carbon.
Dirt 4.
ETS 2.
GTA San Andreas.
GTA Vice City.
Far Cry 5.

İlginç çünkü ben Carbon ile Most Wanted arasında handling'de çok bir fark görmemiştim. Alıştığımı hatırlıyorum kolayca zamanında.
Aradaki farkı, iki oyunu da aynı zamanlarda oynayınca fark ediyorsunuz aslında.

Aradaki farkı, iki oyunu da aynı zamanlarda oynayınca fark ediyorsunuz aslında.
Aynı zamanlarda oynadığım oldu. Fark var ama benim gözümde o kadar da yok. NFS Underground 2 ile NFS Most Wanted arasındaki farkı çok kolay anlayabiliyorum farkları çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…