Aslında Carbon'dan çok farklı bir handling sistemi yok ancak daha gerçekçi, daha piste uygun bir handling yapmak istedikleri için arabalar çok understeer yaşıyor. Handling konusunda ben Most Wanted'tan Carbon'a geçince sormuştum o soruyu, "siz ne yaptınız?" diye. Ama oynadıkça alıştım zamanla.Handling sistemi ve pist yarışları yüzünden sevememiştim ben. NFS Carbon gibi bir oyunu oynadıktan sonra NFS ProStreet çok garip gelmişti hatta Black Box'u sorgulamıştım "siz ne yaptınız?" diye. Ama evet o bol araba çeşitliğini hatırlıyorum, zamanında tüm yarış oyunlarından fazla arabası vardı gibi geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?İlginç çünkü ben Carbon ile Most Wanted arasında handling'de çok bir fark görmemiştim. Alıştığımı hatırlıyorum kolayca zamanında.Aslında Carbon'dan çok farklı bir handling sistemi yok ancak daha gerçekçi, daha piste uygun bir handling yapmak istedikleri için arabalar çok understeer yaşıyor. Handling konusunda ben Most Wanted'tan Carbon'a geçince sormuştum o soruyu, "siz ne yaptınız?" diye. Ama oynadıkça alıştım zamanla.
Atamızın İzinden
Deneyimli
CS2 benim en sevdiğim oyun. Su olmadan nasıl yaşanmıyorsa bende CS2 olmadan yaşayamam. Sürekli bırakacağım derim ama ertesi gün rank kasarken bulurum kendimi.
Aradaki farkı, iki oyunu da aynı zamanlarda oynayınca fark ediyorsunuz aslında.İlginç çünkü ben Carbon ile Most Wanted arasında handling'de çok bir fark görmemiştim. Alıştığımı hatırlıyorum kolayca zamanında.
Aynı zamanlarda oynadığım oldu. Fark var ama benim gözümde o kadar da yok. NFS Underground 2 ile NFS Most Wanted arasındaki farkı çok kolay anlayabiliyorum farkları çok.Aradaki farkı, iki oyunu da aynı zamanlarda oynayınca fark ediyorsunuz aslında.
babaci
Üstün
Madem öyle ben de etiketlenmiş bulundum Witcher olarak ekleme yapayım.
freudhakliydi
Uzman
Mafia: The City of Lost Heaven.
Geraltın kılıcı 29
Üstün
Enis Kirazoğlu bunu beğendi.Madem öyle ben de etiketlenmiş bulundum Witcher olarak ekleme yapayım.