En sevdiğiniz saç modelleri ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bruhistan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
  • Etiketler Etiketler
    saç
Eğer kepeğe saç seyrelmesine çözüm bulmazsam bende böyle olacağım maalesef. :(
Egzaman var. Bir cilt doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Benim de benzer bir sorunum var; özellikle kafa, çene, kulak içi, kulak arkası, burun kenarları ve kaş çevresinde ortaya çıkıyor. İlaçlarımı düzenli kullandığım sürece sorun yaşamıyorum ama aksattığımda tekrar baş gösteriyor. Saçımın dökülmesinin aslında bu sorunla pek alakası yok. Genetik olduğu için döküldü. Gitmediğim doktor kalmadı 20li yaşlarımda. Doktorlar sadece dökülmesini yavaşlatmak için krem verebiliriz demişlerdi. O dönemde o kremin ücreti, asgari ücretin 10/1 fiyatına denk geldiği için alamadım. Ama artık alıştım. :D

Egzaman var. Bir cilt doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Benim de benzer bir sorunum var; özellikle kafa, çene, kulak içi, kulak arkası, burun kenarları ve kaş çevresinde ortaya çıkıyor. İlaçlarımı düzenli kullandığım sürece sorun yaşamıyorum ama aksattığımda tekrar baş gösteriyor. Saçımın dökülmesinin aslında bu sorunla pek alakası yok. Genetik olduğu için döküldü. Gitmediğim doktor kalmadı 20li yaşlarımda. Doktorlar sadece dökülmesini yavaşlatmak için krem verebiliriz demişlerdi. O dönemde o kremin ücreti, asgari ücretin 10/1 fiyatına denk geldiği için alamadım. Ama artık alıştım. :D
Ketoral kullan.

Yani aslında aile fertlerimden kel biri yokta (2-3 akrabam dışında) bilmiyorum saçımı yıkadığımda ön tarafında boşluk oluşmuştu önceki konularıma bakıp bulabilirsiniz. Cildiyeye muhakkak gideceğim tavsiyeniz için teşekkürler. :)

Erkek modeli olarak:
1751150032863.webp

Kız modeli olarak:
1751150582010.webp

Yeterince uzadığı anda yaptıracağım, çok güzel duruyor bence.

Eki Görüntüle 158542
Wolfcut?

Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt