Evet yanlışım var mış, son modellerde kılıf koymuyorlar diye hatırlıyordum. Lakin kırılmaz cam değil de jelatin ile geliyor.
Olsun kırılmaz cam gibi işini görüyor en azından.
Evet yanlışım var mış, son modellerde kılıf koymuyorlar diye hatırlıyordum. Lakin kırılmaz cam değil de jelatin ile geliyor.
Sakar değilsen sorun yok. Kırılmaz cam ekran kalitesini düşürür. Jelatin daha iyi. Çizilmeye önler ama yere düşürmeyeceksin tabii
Sakar değilsen sorun yok. Kırılmaz cam ekran kalitesini düşürür. Jelatin daha iyi. Çizilmeye önler ama yere düşürmeyeceksin tabii3 yıldır kullandığım telefonu 1 kere bile düşürmedim. Zor değil.
Halıdan kanepeden bir şey olmaz. Önemli olan mermer, taş vs.Ben genelde halıya kanepe düşürüyorum dışarıya veya yere düşünce refleksle alıyorum anlık korku diyelim Samsung da kullandım IPhone'da ama Xiaomi cidden daha iyi bence.
Ona normal telefon dayanmaz ki. Askeri standartta yapılması lazım.Halıdan kanepeden bir şey olmaz. Önemli olan mermer, taş vs.
Halıdan kanepeden bir şey olmaz. Önemli olan mermer, taş vs.
Zaten siz taşa mermere düşürün diye üretmiyorlar normal telefonlarıOna normal telefon dayanmaz ki. Askeri standartta yapılması lazım.