En sevdiğiniz telefon markası ne?

• Oy verenlerin toplamı
    105
Hiçbiri. Sevmediğim markalar var tabii (Tecno, Infinix, General Mobile, Reeder, TCL gibi vasat markalar mesela.) Ama sevdiğim marka yok. En F/P olanı ve en mantıklı telefonları alırım.

Zaten siz taşa mermere düşürün diye üretmiyorlar normal telefonları :D

Yani, onun için şu ekran koruyucu zıbırtıyı takıyoruz. Ekran koruyucu da hayalet alsan kalite düşüyor, mat alsan kalite düşüyor. Resmen iyisini bulacağız diye canımız çıkıyor. Bir çözüm bulsalar iyi olur cidden.

Xiaomi kullanıyorum ama şuan Honor diyebilirim. 2. sırada gene Xiaomi olur ama Honor şuan hem tasarım hem de performans ve kalite ile götürüyor ya.

Samsung ancak yeni modeller değil. Benim sevdiğim Samsung, her yıl kreyzi boy takılan 😝 Şaka maka şuanki tasarımlar ve yazılımı hoşuma gitmiyor. S10, S9, A80, S7 Edge gibi çıkardığı tuhaf tuhaf tasarımlı telefonlar daha çok hoşuma gidiyor. Kameraları da çok iyi, renkler mükemmel.

Ama custom ROM atılacaksa Pixel veya Xiaomi derim. Özellikle Xiaomi telefonlar tam custom ROM atmak için üretilmiş kaftan.

Özel bir sevgim yok ama ilk çıktığı dönem 3GS kullandığımdan beri alışkanlık olarak sadece Apple'ın akıllı telefonlarını kullandım. Şimdikini değiştireceğim zaman da muhtemelen kullanım alışkanlığımı değiştirmeden devam ederim.