Xiaomi'ler değil de düz RedMi X ve XA modelleri çöp oluyor genellikle. Note'lar sapasağlam ayaktaEn iyi telefon tartışılır ama net olarak Xiaomi'ler 1 2 yıla çöp olduğundan hemfikiriz diye düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Açıkcası ben bir taraf tutmamaya çalışıyorum. Sonuçta telefon tavsiyesi veriyorum ve bu konuda tarafsız kalıyorum. Ama tercihim Pixel olabilirdi.En sevdiğiniz telefon markası ne? Anketi oylamayı unutmayın.
Pixel'lerin işlemcileri de iyi olsa süper olacakAçıkcası ben bir taraf tutmamaya çalışıyorum. Sonuçta telefon tavsiyesi veriyorum ve bu konuda tarafsız kalıyorum. Ama tercihim Pixel olabilirdi.
Bence de.
dewberry
Üstün
Cop kutusu plastigi (S5 ve daha eski cihazlae) ile amiral gemisi cikarip, gram kaliteden yoksun olarak alt ve orta serilerini araplar gibi cogaltip ucuza satan piyasadaki butun adam akilli ureticiyi olduren ve sonrasinda 10 sene oncesindeki Lg/Sony/HTC kalitesini bile yakalamadan kalite algisi satan Samsung ve fanatiklerI saolsun kopyalamaktan utanmayan ve Steve Jobs oldugu gun inovasyonunu kaybeden Apple'nin ustun geldigi test.
Samsung A54'umun flasini siyah bantla kapatinca uper kaliteli arka kapak ile kasanin birlesme yerinden isik suzuyor. Yersen water/dust proof telefon. Sony ise Xperia Z cihszinda 20 telefonun 1-2sinde uretimden kaynakli sivi gecirmezlik saglayamayinca markayi yerlere sokanlar bunlardan habsrsizce Zamsung ovmekte. Peki neden bundan habeerj yok? Cunku bu standart hale geldi ve kimse hava atmak icin telefonunu suya sokmuyor. Anca yanlislikla dusuren farksdiyor.
Ancak Sony bunu ilk Xperia Z ile yaptiginda alan herkesin (simdilerde ya iPhone ovuyor yada Zamsung) hava atmak icin suya sokma modasi (sokmayanlardanim
) vardi.
Samsung A54'umun flasini siyah bantla kapatinca uper kaliteli arka kapak ile kasanin birlesme yerinden isik suzuyor. Yersen water/dust proof telefon. Sony ise Xperia Z cihszinda 20 telefonun 1-2sinde uretimden kaynakli sivi gecirmezlik saglayamayinca markayi yerlere sokanlar bunlardan habsrsizce Zamsung ovmekte. Peki neden bundan habeerj yok? Cunku bu standart hale geldi ve kimse hava atmak icin telefonunu suya sokmuyor. Anca yanlislikla dusuren farksdiyor.
Ancak Sony bunu ilk Xperia Z ile yaptiginda alan herkesin (simdilerde ya iPhone ovuyor yada Zamsung) hava atmak icin suya sokma modasi (sokmayanlardanim
İşini iyi yapan çoğu telefon markasını severim.
Bu markalar: Apple, Samsung, Pixel, Oneplus, Huawei, Sony, Honor, Nothing ve Asus ROG Phone.
Xiaomi gibi markaları da severim ama modeline göre. O ve onun gibi markaların her modeli iyi olmuyor.
Ankette ise şu an iPhone kullandığım için Apple'ı seçmek durumunda kaldım
Bu markalar: Apple, Samsung, Pixel, Oneplus, Huawei, Sony, Honor, Nothing ve Asus ROG Phone.
Xiaomi gibi markaları da severim ama modeline göre. O ve onun gibi markaların her modeli iyi olmuyor.
Ankette ise şu an iPhone kullandığım için Apple'ı seçmek durumunda kaldım