En sevdiğiniz Wolfteam haritası neydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rogue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 615
Ahhhhh yemin ederim nostalji patlaması oldu konu CepkinTR

Sonra gelirdi ETSR'li bebeler zevkimiz kaçardı.

Kurt avında AAA ve uzas alınmaya başlanınca nişancı modunda ETSRler çekilmeye başlandı. Mertlik bozuldu. Bir mod gelmişti wave şeklinde kurt avlıyorduk. Sondaki çok güçlüydü diye lobiye 3 hileci doldurmaya çalışırdık. En Prime dönemi beyaz elverici SL ve EM4A1 Ultimate'nin en güçlü silahlar olduğu dönemlerdi. Çift ana silah slotu kullananlar zengin sayılıyordu

Bir fark etmez bir fuatbabawt kuzenleriydi. Bunlar da nasıl bir aşiret acaba .

Çift ana silah slotu kullananlar zengin sayılıyordu
Ben fosil zamanlardan olduğum için ayrıca normal karakteri olanın etrafında evliya gibi dolanırdık, hele ki normal karakter + seti varsa "vay be." derdik...

İnternet kafelerden ucuza nakit alırdık, ramazan etkinliğinde 1+3'ler oluyordu, o dönem Elverici SL düşürmüştüm. :')

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek konuda 9 yıl geriye gittim ya. Oyunun arayüzü ilk değiştiğinde bağıra bağıra sövdüğümü hatırlıyorum.

Mükemmel zamanlardı, o dönem öyle abilerle oyun oynardık ki, şu dönemin çocuklarını gördükçe oyunlarda şaşırıyorum. Biz o dönem TS'ye büyük biri girdiğinde elimiz ayağımıza dolaşırdı, ne muhabbetler dönerdi...

Dünyanın en P2W bu oyunu bu olabilirdi Her şey süreliydi ama yine de sarıyordu. Hileden geçilmiyordu orası ayrı. Hileyle Asmon Bahama alırlardı kurt avında ne söverdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…