Ben bu arkadaştan davacıyım, gece gece beni ağlattı. :')

Elverici çevirisini yapan kişi de harbiden inanılmaz bir kafayla yapmış ya. :LOL:

Şöyle mağaranın en dibinden, internet prime'dan bir video da ben atayım bakayım kim olduğunu bilecek var mı.

Ahhhhh yemin ederim nostalji patlaması oldu konu CepkinTR :D

Sonra gelirdi ETSR'li bebeler zevkimiz kaçardı. :LOL:

Kurt avında AAA ve uzas alınmaya başlanınca nişancı modunda ETSRler çekilmeye başlandı. Mertlik bozuldu. Bir mod gelmişti wave şeklinde kurt avlıyorduk. Sondaki çok güçlüydü diye lobiye 3 hileci doldurmaya çalışırdık. En Prime dönemi beyaz elverici SL ve EM4A1 Ultimate'nin en güçlü silahlar olduğu dönemlerdi. Çift ana silah slotu kullananlar zengin sayılıyordu :D

Abi bunu okulda telefonuna indirmiş arkadaşımız vardı, tüm teneffüs bunu dinleyip akşama atacağımız maçlarda yapacağımız taktikleri konuşurduk.

"Fark etmez" vardı, bir dönemler herkesin kuzeniydi. :LOL:

Bir fark etmez bir fuatbabawt kuzenleriydi. Bunlar da nasıl bir aşiret acaba :D.

Çift ana silah slotu kullananlar zengin sayılıyordu
Ben fosil zamanlardan olduğum için ayrıca normal karakteri olanın etrafında evliya gibi dolanırdık, hele ki normal karakter + seti varsa "vay be." derdik... :LOL:

İnternet kafelerden ucuza nakit alırdık, ramazan etkinliğinde 1+3'ler oluyordu, o dönem Elverici SL düşürmüştüm. :')

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek konuda 9 yıl geriye gittim ya. Oyunun arayüzü ilk değiştiğinde bağıra bağıra sövdüğümü hatırlıyorum.

Mükemmel zamanlardı, o dönem öyle abilerle oyun oynardık ki, şu dönemin çocuklarını gördükçe oyunlarda şaşırıyorum. Biz o dönem TS'ye büyük biri girdiğinde elimiz ayağımıza dolaşırdı, ne muhabbetler dönerdi...

Dünyanın en P2W bu oyunu bu olabilirdi :D Her şey süreliydi ama yine de sarıyordu. Hileden geçilmiyordu orası ayrı. Hileyle Asmon Bahama alırlardı kurt avında ne söverdik.