theumtkyd Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 50 Beğeniler 29 22 Aralık 2023 #11 eneshlvc dedi: Birkaç yemek hariç sevmediğim yemek yok. İskender, Kayseri yağlaması, kavurma, bamya, taşlık, balık... Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... İskenderi unuttum. Onu da çok seviyorum. İçinde et ve tavuk olan her şeyi çok seviyorum genelde. Tavuk pilav da çok severim.
eneshlvc dedi: Birkaç yemek hariç sevmediğim yemek yok. İskender, Kayseri yağlaması, kavurma, bamya, taşlık, balık... Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... İskenderi unuttum. Onu da çok seviyorum. İçinde et ve tavuk olan her şeyi çok seviyorum genelde. Tavuk pilav da çok severim.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 22 Aralık 2023 #12 Sebze ile alakalı olmayan yemek ve haşlanmış fırınlanmış, tavada kızartılmış olmayan her türlü et severim. (kuru fasulye pilav istisna)
Sebze ile alakalı olmayan yemek ve haşlanmış fırınlanmış, tavada kızartılmış olmayan her türlü et severim. (kuru fasulye pilav istisna)
theumtkyd Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 50 Beğeniler 29 22 Aralık 2023 #13 HunteX dedi: Sebze ile alakalı olmayan yemek ve haşlanmış fırınlanmış, tavada kızartılmış olmayan her türlü et severim. (kuru fasulye pilav istisna) Genişletmek için tıkla... Et soteye ne dersiniz?
HunteX dedi: Sebze ile alakalı olmayan yemek ve haşlanmış fırınlanmış, tavada kızartılmış olmayan her türlü et severim. (kuru fasulye pilav istisna) Genişletmek için tıkla... Et soteye ne dersiniz?
5 519 Başarılı Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.284 Makaleler 8 Çözümler 8 Beğeniler 3.934 22 Aralık 2023 #14 Beyti kebabi. Guzel yapilirsa bol bol yiyorum. Lazanya da guzeldir ancak benim icin beytiden sonra gelir.
Beyti kebabi. Guzel yapilirsa bol bol yiyorum. Lazanya da guzeldir ancak benim icin beytiden sonra gelir.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.962 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.973 Yer Aydın 22 Aralık 2023 #15 Banitsa olsa fena olmaz, sıcak sıcak, harici öyle yemek çok ayırmam ya.
KS KS Neko Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 135 Beğeniler 152 Yer İstanbul 22 Aralık 2023 #16 theumtkyd dedi: Hocam bu arada lazanyanın kıymalı börekten farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız alakaları yok yahu
theumtkyd dedi: Hocam bu arada lazanyanın kıymalı börekten farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız alakaları yok yahu
theumtkyd Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 50 Beğeniler 29 22 Aralık 2023 #17 Neko dedi: Hocam naptınız alakaları yok yahu Genişletmek için tıkla... Hiç yemedim hıcam görüntüsü onu andırıyor.
Neko dedi: Hocam naptınız alakaları yok yahu Genişletmek için tıkla... Hiç yemedim hıcam görüntüsü onu andırıyor.
KS KS Neko Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 135 Beğeniler 152 Yer İstanbul 22 Aralık 2023 #18 Oreki dedi: Lazanya ben de çok severim ama favorim daima karnıyarık... Genişletmek için tıkla... Eskiden patlıcan hiç sevmezdim bu yaz sağ olsun büyükler alıştırdı beni şu an Musakka'nın kölesiyim
Oreki dedi: Lazanya ben de çok severim ama favorim daima karnıyarık... Genişletmek için tıkla... Eskiden patlıcan hiç sevmezdim bu yaz sağ olsun büyükler alıştırdı beni şu an Musakka'nın kölesiyim
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 22 Aralık 2023 #19 theumtkyd dedi: Et soteye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Aşığım ama içinde sebze var mı bilmiyorum. Mükemmel tadı var. Et tavada pişirilmiş olsa bile o yeşilliklerle beni benden alıyor.
theumtkyd dedi: Et soteye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Aşığım ama içinde sebze var mı bilmiyorum. Mükemmel tadı var. Et tavada pişirilmiş olsa bile o yeşilliklerle beni benden alıyor.
KS KS Neko Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 135 Beğeniler 152 Yer İstanbul 22 Aralık 2023 #20 theumtkyd dedi: Hiç yemedim hocam görüntüsü onu andırıyor. Genişletmek için tıkla... Yani bir nevi kıymalı makarna olarak düşünebilirsiniz. İçinde kaşar ve başamel sos var. Kıymaya katılan domates sosu ve havuç çok daha iyi yapıyor onu.
theumtkyd dedi: Hiç yemedim hocam görüntüsü onu andırıyor. Genişletmek için tıkla... Yani bir nevi kıymalı makarna olarak düşünebilirsiniz. İçinde kaşar ve başamel sos var. Kıymaya katılan domates sosu ve havuç çok daha iyi yapıyor onu.