Detaylar
Kim cevapladı?N3F3S
Uzman
Ben de Super Sport motorları sevmiyorum, ülkemizde Super Sport motorlar ile uzun yol yapanlar var o kadar rahatsızlık ile uzun yol yapmak garibime gidiyor her yolun her kategorinin ayrı motoru var bence.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam bende bu tip motosikletlere ne deniyor bilmiyorum. Ancak bende bu şekli sevmiyorum. Çok eski gibi duruyor.Merhaba, en sevmediğiniz motosikletler nelerdir?
Benim sevmediğim motosiklet direk olarak CG ne Küba üretim olanı seviyorum ne de arora üretim olanını hepsi bana itici geliyor.
Eki Görüntüle 73062
- Makaleler
- 1
CG'lerden nefret ederim.
Yiğidowski
Üstün
Ben de böylelerini sevmiyorum. Geniş gövdeli ve sportif olanlar daha güzel. Genelde bu tarz motorları kekolar sürüyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
or3m.d
Yetkin
Bunun yerine scooter kullanırım bin kat daha iyi. CG seven net kekodur.Merhaba, en sevmediğiniz motosikletler nelerdir?
Benim sevmediğim motosiklet direk olarak CG ne Küba üretim olanı seviyorum ne de arora üretim olanını hepsi bana itici geliyor.
Eki Görüntüle 73062
Pcman80
Üstün
Racingleri sevmem, ama harleyler candır can.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben sac kurutma makinelerinden nefret ediyorum.
Gerek kitlesi gerek suruculeri gerek fiyatlari gerek yakiti gerek yedek parca durumu gerek konfotu gerek islevi olsun hicbir arti yonu yok bu motorlarin. CG bile daha islevli bunlardan.
CG sevmeyen femboydur.
Gerek kitlesi gerek suruculeri gerek fiyatlari gerek yakiti gerek yedek parca durumu gerek konfotu gerek islevi olsun hicbir arti yonu yok bu motorlarin. CG bile daha islevli bunlardan.
CG sevmeyen femboydur.
Son düzenleme:
mr.esat
Üstün
Spor dışında hiçbirisini sevmiyorum.
Motoru ana binek aracı haline getirme gibi bir hayalim yok, alırsın hatunu yarış motoruyla şehirde gezersin geceleri. E arada sırada sürülecekse de şık olsun, uçsun kaçsın isterim.
2 silindirli 250'lik, 125'lik yarış motorlarını direkt sevmiyorum. Görüntü var olay yok.
Motoru ana binek aracı haline getirme gibi bir hayalim yok, alırsın hatunu yarış motoruyla şehirde gezersin geceleri. E arada sırada sürülecekse de şık olsun, uçsun kaçsın isterim.
2 silindirli 250'lik, 125'lik yarış motorlarını direkt sevmiyorum. Görüntü var olay yok.
N3F3S
Uzman
Şöyle ithal bir Jawa gibi Commuter'lar sevilmez mi yaBen sac kurutma makinelerinden nefret ediyorum.
Eki Görüntüle 73076
CG sevmeyen femboydur.