5

5124

Ziyaretçi
Selam,

En son hangi oyunu oynadınız? Oynadığınız oyunu kaç üzerinden puanlarsınız? Oynadığınız oyunu önerir misiniz?

Poe 2. 8/10. sistemimin fazlasıyla yeterli olmasına rağmen ara sıra takılmalar olabiliyor, hala eksikleri var ama genel hatlarıyla gayet iyi bir oyun olmuş. Türkçe dil desteği de gelirse tadından yenmez. 30 dolara alıp almamak konusunda kararsızdım ama tam sürüme yakın zamanda çıkacağını hiç düşünmüyorum. Aldığıma da pişman değilim 2 gündür oynuyorum çok sarıyor.

Conquerors Blade, 6/10. boş vaktiniz varsa bile oynamayın. Chariot diye bir ünite getirdiler bütün kolsuzlar alıp haritada drift ata ata geziyorlar. Doğru düzgün counterlayacak bir karşı ünitede yok dolayısıyla oyunun sonunda kadar bu kolsuz birim iki vur kaç yapıp destek noktasında can doldurup hayatta kalabiliyor.

The Finals, 9/10. Eğlenceli oyun, yıkım fizikleri çok iyi. Hep Valorant, CS oynamaktan sıkılanlar için güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Yarışma programı havasını da çok iyi yutturuyorlar, oyun içinde oyun oynuyor gibi hissediyor insan bazen.

Her zamanki gibi Elden Ring :). 10/10 oyun. Atmosferi harika, acik dunyasi dolu dolu bir oyun, souls-like, bir tik zor ama bir cok opsiyonun var, bir yer zor geldiyse sal orayi baska yere git illaki gelisiyorsun. Souls-like turune girmek isteyen varsa kesinlikle bu oyunu oneririm. Tekrar tekrar oynanilabilir cunku oyunda cok fazla silah cok fazla buyu falan var, hayal gucunu kullanarak istedigin buildi hazirla. Oyunu bitirdin yeni oyuna basla baska bir seyler dene. Oyunda 645 saatim var ve hala oynuyorum.

Son düzenleme:
Until Dawn 9.2/10 tavsiye ediyorum özellikle geceleyin oynamanızı tavsiye ediyorum. (Tüm evi uyandırdım tepinmekten. :D )

Son düzenleyen: Moderatör:
Stalker Shadow of Chernobyl 7.5/10 oyun güzel ama mekanik, grafik, NPC'lerin yapay zeka'sı biraz geride kalıyor. Öte yandan, oyunda bayağı zorluk var. Düşmanlar hemen 2 saniyede öldürüyorlar. Bol bol save almak şart.

Şu an Agroprom'u basıp çantayı aldıktan sonra ne yapacağımı bilmiyorum amaçsız kaldım. Ondan sonrasını ne yapmalıyım? Oyunu bilenler yardım edebilir misiniz?