Resident Evil 4 Remake. 8/10 puan veririm. Hikayesi idare eder. Ayrıca sürekli Ashley'nin peşinden koşturmak yoruyor. Ayrıca oyun fazla uzatılmış gibi. İlk oynadığımda "Bit artık!" diyordum. Ancak combatı çok eğlenceli. Hatta oyunu 100 saat oynamışım. Ne ara bu kadar çok oynadım hatırlamıyorum bile. 2 puanı sırf hikayesi için kırdım.

Rainbow Six Siege. 6/10 veriyorum, solo ranked takıldım. En son 2 vs 1 iken bizim tachanka kendini yaktı, injured düştü. Rakip adam da diğer plante bomba kuruyordu son anda ses kasıp vurdum. Ses kasmasam injured düşene doğru gidip eli verecektim. Ne bir info ne de bir şey. Kanser olmak istiyorsan öneririm.

Son düzenleme:
Metro Exodus. Macbook M4'te performansini merak ettim. 2K Ultra ayarlarda 60 FPS'i bir Macbook'ta gorunce tatmin oldum yeterince. :D

Oynadigim kadariyla 6/10. Diyaloglar fazla bayik/komik geldi. Ama guzel gorunen bir oyun. Tavsiye edebilirim temayi seviyorsaniz.

3 ay önce falan kuzenimle FIFA 19 oynamıştık o zamandan beri de bir şey oynamadım kafa ferah PS5'i de sattım keyifler yerinde 🥰

Son düzenleyen: Moderatör: