En stabil Android arayüzü hangisi?

Pixel iyidir ne kadar saf olsa da ama One UI benim gibi arayüzü karıştıran biraz ışıklı efekt sevdalılarına hitap ediyor. (ADB AppControl ile Samsung ve Google Uygulamalarını S ve A serisi hiç fark etmez uçuruyorum.)

Custom OS sayılır mı hocam?

crDroid.

Redmi Note 12 Pro 4G telefonumu HyperOS 1'den crDroid geçirdim eskimiş sandığım telefon şu an ucuyor.

Hocam ben de Redmi Note 12 Pro 4G kullanıyorum. Bootloader kilidini açmayı nasıl başardınız? Ben neredeyse her gün Mi Community uygulamasına girip Unlock Bootloader kısmına gidip deniyorum ancak her denememde "Sıra doldu yarın tekrar gelin." yazıyor. Telefonumun desteği bitti o yüzden CustomOS kullanmak istiyorum ancak Bootloader'dan dolayı yapamıyorum. Başka Bootloader açma araçları da kullanarak telefonu bozmak istemiyorum.

Hocam fabrika çıkışlı MIUI ile gelen ama sonra HyperOS'a yükselttiğiniz telefonlarda hypersploit kullanın ben 1 saat içinde kilidi açtım.

Ayrıca şu telegram kanalına katılmanızı tavsiye ederim redmi note 12 pro 4g (sweet_k6a/sweet2) için romlar mevcut.

Çok sağ ol hocam. Büyük kurtardın beni bu HyperOS'ten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…