IstilluseWindowsXP
Uzman
9600 GT daha yüksek değil mi 3600 daha fazla? (!)
Neyse abi ramler şekil.
Vatan Bilgisayar'ın PC toplama sihirbazından en ucuz bunu topladım.
Dostum, bu çok ucuz ben sana daha ucuzunu buldum;![]()
PNY NVIDIA Quadro RTX 6000 Ada 48GB 384bit PCI-E 4.0 GDDR6 Ekran Kartı - Retail (VCNRTX6000ADA-PB) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Zalman Z-MACHINE500 ARGB GAMING E-ATX PC KASASI Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman Z-MACHINE500 ARGB GAMING E-ATX PC KASASI fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman Z-MACHINE500 ARGB GAMING E-ATX PC KASASI özelliklerini incele, 62.170,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen™ Threadripper™ Pro 5995WX, Asus PRO WS WRX80E-SAGE WIFI Motherboard Bundle | Punch Technology
AMD Ryzen™ Threadripper™ Pro 5995WX and Asus PRO WS WRX80E-SAGE WIFI Motherboard Bundle. Flexible finance is available.www.punchtechnology.co.uk
![]()
SilverStone GM800 Cybenetics Silver 800W mini yedekli güç kaynağı (SST-GM800-S) | Teknobiyotik
Boşa harcanan ısıyı azaltmak ve elektrikten tasarruf etmek için Cybenetics Silver verimlilik düzeyine göre tasarlandı 7/24 çalışma için 50°C çalışma sıcaklığında 800+800W sürekli güç çıkışı Gelecekteki üst düzey bileşen yükseltmeleri veya hız aşırtma için mükemmel olan...www.teknobiyotik.com
Bu kadar ucuzu toplamak çok zamanımı aldı.
Benim modem daha iyi.S3 Virge.
Intel Pentium Pro.
Soket 370 anakart.
64 MB RAM.
40 GB HDD.
Sound Blaster ses kartı.
Bir de olmazsa olmaz Windows 95.
İşlemci+anakart
RAM DDR2.
Ekran kartı.
HDD.
Kasa.
PSU.
Alın size 970 TL'ye Core 2 Quad, AMD Radeon HD 4850 Windows 8.1 Single Language canavarı sistem. Bütçe 1100 TL çıkarsa 4 GB yapın RAM'i çatır çatır GTA SA oynayın. Ama PSU dan dolayı çok büyük patlama riski var. Düzenledim artık 970TL ye.
Vatan Bilgisayar'ın PC toplama sihirbazından en ucuz bunu topladım. (not: Bilgisayarın yanmasını istiyorsanız alabilirsiniz.)
e kanka 1k altı pc işte 200 300tl ver de düzelt yani (!)