cerrahpaşalı 1

Uzman
Makaleler
3

Virüs mü? Yapay zekaya sorduğumda bunları dedi:

1785442502405.webp

Arkadaşlar, biliyorum bu kadar "Virüs mü?" konusu açmak istemem ama VirusTotal temiz gösterirken Hybrid illaki bir yerde virüs buluyor. Ben de Hybrid'i fazla anlamadığım için yapay zekaya soruyorum ama yapay zekaya güvenemiyorum bazen. Oyunu zaten hâlâ kurmadım bile, sizlere danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden indirdin? Ayrica Hybrid-Analysis biraz karmasik bir site, teknik bilgin yoksa oradan cikarim yapman cok zor olur. Malicious yazan her dosya gercekte malware olmayabiliyor.
Archive.org sitesinden indirdim. Geç yazdım hocam kusura bakmayın. Yayınlayan kişi EA Canada ve yorumlara baktığımda 2 tane yazılmış ve çalıştığını söylüyorlar virüs ile alakalı bir sorun yazmamışlar.

Archive.org sitesinden indirdim. Geç yazdım hocam kusura bakmayın. Yayınlayan kişi EA Canada ve yorumlara baktığımda 2 tane yazılmış ve çalıştığını söylüyorlar virüs ile alakalı bir sorun yazmamışlar.
Estagfurullah. Linkini paylasabilir misin sana zahmet? Archive.org'un kendisi guvenilir bir site olsa da yetkili olmayanlar da dosya paylasimi yapabildigi icin kor kutuk her seyi indirmemek lazim.