MAS zaten açık kaynak bir script. Virüs olsaydı çoktan belli olurdu. Kaynak koduna sizde erişebilirsiniz.

irm https://get.activated.win | iex

Bunu PowerShell'e yazıp HWID seçeneğini seçin. (Tabii PowerShell'i ilk önce yönetici olarak çalıştırın)

Hayatı kolaylaştıran ve paragöz Microsoft'a ters olan nimetleri hemen "virüs" veya "güvensiz" diye tabir etmeyin.

@caganrr3r

Kesin bir şey soylemek zor 289TL vereyim orijinal key alıp kullanmak daha güvenilir geliyor.
O para verdiklerinizi Massgrave'den daha legal sanıyorsanız yanılıyorsunuz, bu lisanslar resmi yollarla satışta çıkmıyor. Etkinleştiriyor diyeceksiniz ama evet etkinleştirebiliyor olması legal olduğu anlamına gelmiyor, bu "OEM" adı altında satılan lisanlar toplu alım yapan kuruluşlardan bir şekilde piyasaya düşüyorlar; yani son kullanıcıya satılsın diye oluşturulan lisanslar değiller. Üstelik ucuza lisans alıyorum derken satıcıya da güvenmeniz gerekiyor, geçersiz lisans kodu veya geçerli olsa bile bir süre sonra geçerliliğini yitirecek kod verebilirler.

İlla ben para vereceğim diyorsanız aşağıdaki linklere veya kutulu olarak satan yerlere bakacaksınız.

Pek önermem.

O para verdiklerinizi Massgrave'den daha legal sanıyorsanız yanılıyorsunuz, bu lisanslar resmi yollarla satışta çıkmıyor. Etkinleştiriyor diyeceksiniz ama evet etkinleştirebiliyor olması legal olduğu anlamına gelmiyor, bu "OEM" adı altında satılan lisanlar toplu alım yapan kuruluşlardan bir şekilde piyasaya düşüyorlar; yani son kullanıcıya satılsın diye oluşturulan lisanslar değiller. Üstelik ucuza lisans alıyorum derken satıcıya da güvenmeniz gerekiyor, geçersiz lisans kodu veya geçerli olsa bile bir süre sonra geçerliliğini yitirecek kod verebilirler.

İlla ben para vereceğim diyorsanız aşağıdaki linklere veya kutulu olarak satan yerlere bakacaksınız.

Ben ona illegal demedim sadece bilmediğim şeyi onermek istemedim ve saglamlisans 8 yıldır verdiği kod halen çalışıyor.

Bu komudun KMSpico ile bağlantısı var mı? Bilgisayar botnet (zombi ağ) olabilir falan yazıyor KMSpico ile.

?

Son düzenleme:

Bir süre sonra gitmez, Microsoft uzerinden etkinleştirirseniz(manuel).
Anakart, donanım değişikliği yapmadıgınız sürece sıkıntısız kullanırsınız.
Pro da MAK key olmamasına dikkat etmek gerekir, Retail het zaman iyidir.
Çin ve viatnam forumlarında çokça paylasılır bu keyler.
Pro, iş ve kurumsallık olduğu için çabuk bloke olur.
Home, bireysel oldugu için çabuk bloke olmaz ve vs.

Bu komudun KMSpico ile bağlantısı var mı? Bilgisayar botnet (zombi ağ) olabilir falan yazıyor KMSpico ile.

?
HWID yönteminin KMSpico ile çalışma prensibi farklı.

Bir süre sonra gitmez, Microsoft uzerinden etkinleştirirseniz(manuel).
Aynı kodu birden fazla kullanıcıya OEM diye satıyorlar, bunların çoğunluğu MAK key. Bu kodları satın alan çoğu kişi lisans kodunu kullandıklarında ya konudan bir haberler ya da lisans türüne bakma ihtiyacı duymuyorlar. Bir süre sonra belli etkinleştirme limitlerine sahip bu kodlar limiti aşıldığında geçersiz duruma geçiyor ve insanların paraları çöpe gidiyor.
Anakart, donanım değişikliği yapmadıgınız sürece sıkıntısız kullanırsınız.
Pro da MAK key olmamasına dikkat etmek gerekir, Retail het zaman iyidir.
Çin ve viatnam forumlarında çokça paylasılır bu keyler.
OEM ibaresiyle satın aldığınızda MAK key olmamalı zaten, ki MAK key verildiyse bir sıkıntı var demektir. Retail key dediklerinizi de öyle ucuza bulamazsınız ya kutulu ya da doğrudan Microsoft'dan alacaksınız, bunlar dışındakiler OEM keyler toplu alım yapıldığı için birim başına ucuza satılabiliyorlar veya OEM diye satılan MAK keyler. Paylaşıldığını söylediğiniz keyler de zaten oradan buradan aşırılan MAK (Volume) lisans anahtarları.
Pro, iş ve kurumsallık olduğu için çabuk bloke olur.
Home, bireysel oldugu için çabuk bloke olmaz ve vs.
Böyle bir şey yok, bloke dediğiniz durum MAK keylerin kullanım limitinin aşılması durumunda yaşanır, lisansın etkinleştirdiği Windows varyantıyla ilgisi yok.

Son düzenleme: