• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

En uygun fiyata R9 9950X3D & RTX 5090 sistem toplama önerisi

Sisteme o kadar para veriyorken görünüş olarak iyi durmasını ister diye düşündüm. Daha yeni çoğu parçası aynı sistem topladım arkadaşıma ve inanılmaz duruyor.

Şahsen görünüşten ziyade performansa önem veren biriyim.
Görünüş için fazladan para vermek bana ekstra performans sunmayacak..

Gerçekten çok güzel duruyor. Komple turkuaz bir sistem olsa yok demem açıkçası

Şahsen görünüşten ziyade performansa önem veren biriyim.
Görünüş için fazladan para vermek bana ekstra performans sunmayacak..
Markette babasından onu bunu isteyen çocuklar gibi olacak biraz ama böyle renkli bir sistem toplayabilir miyiz? Mümkünse turkuaz olsun komple

Resmen aklımı çeldiniz o kasayı gösterince, en kısa zamanda bir konu açıp sizleri etiketlemek istiyorum böyle RGB bir sistem için.
Yine parçaları RTX 5080 ve R7 9800x3d alırız ama sistem komple RGB olacak şekilde. İlk kullandığım sistem normal dümdüz bir sistemdi. Bu da RGB olsun isterim açıkçası, gerçekten çok güzel duruyor. Kasım sonuna kadar alacağım sistemi oturtmak istiyorum.
@LH44
@Smmmhunter

Hocam sizi 1 günde bezdirdim farkındayım, kusura bakmayın Cahille uğraşmak zor diye boşuna dememişler. @LH44 Bana bir kargo adresi verirseniz size bizim buraların meşhur cezerye, lokumlarından göndermek isterim. Sizi yorduğumun farkındayım

Son düzenleme:
Estağfurullah, yardım etmek için burdayız.

Düşünmeniz yeterli teşekkür ederim.

Estağfurullah, yardım etmek için burdayız.

Düşünmeniz yeterli teşekkür ederim.
Merhaba hocam, bugün para çekicem bankadan ama her türlü Kasım sonu indirimlerini bekleyeceğim. Böyle RGB bir sistem dizmek için ne kadar miktar çekmem gerekir tahminen? Birde tek siteden kasayı toplayacağımız için normale göre biraz daha fazla tutar demiştiniz. O yüzden bankaya gitmeden size bir danışmak istedim. 150.000 yeterli olur mu yoksa bütçeyi daha fazla mı tutmalıyım?

Benim topladığım sistem 150.000TL idi. Tek yerden (İncehesap, Vatan vs.) Toplanacağı için fazladan 20.000TL civarı ekleniyor, belki daha bile fazla.

ARGB işi çok oynatmıyor bütçeyi, aşağı yukarı 5.000TL kadar.

150.000 yeterli olur mu yani bize?Yoksa garanti olsun 200.000 TL tutayım mı elimde?

150-160 yeter gibi kasa için.
Tamamdır hocam. Efsane Cuma indirimleri ay sonunda olduğu için onu beklemek istiyorum. Güzel indirimler yakalarız diye düşünüyorum.

Toplamayı düşündüğümüz sistemde bir tane düzgün indirim yok, gerçekten iyiymiş bu kara cuma @LH44

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…