Bütçe
420.000 TL

emre1337

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki parçaları satın aldım ama sistem toplama konusunda tecrübesizim. YouTube'da @Recep Baltaş'ın izleyicilerin sistemlerini toplama videolarını izledim, çok faydalı buldum. Kendisiyle iletişime geçmenin bir yolu var mı? Bu parçalarla toplama konusunda dikkat etmem gereken özel noktalar neler?

• İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D.
  • Anakart: ROG Crosshair X870e Extreme.
  • RAM: G.Skill Trident Z5 royal Neo 32 GB (2x16) 6000 MHz CL26 AMD EXPO.
  • Depolama: Samsung 2TB 9100 Pro Gen5 NVMe M.2 SSD.
  • Soğutucu: ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB 360mm AiO.
  • Fanlar: 6X Lian Li unı fan TL Wireless LCD reverse Blade 120mm + 1X standard Blade.
  • Kasa: Hyte Y70 Touch Infinite.
  • Güç kaynağı: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition (ATX 3.1 & PCI-e 5.1)
  • Ekran kartı: ROG Astral GeForce RTX 5090 32 GB GDDR7 OC Edition.
  • Ekstra: 2X Lian Li USB 2.0 1-to-3 hub.
Ek olarak bulabilirsem strimer kablo da alacağım.

Teşekkürler, yardımlarınızı bekliyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Lian li fanları hiç sevmez :D Hele LCD olanları son videosunda görmüşsünüzdür sıkıntıları. İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorsanız bu tip pahalı sistemleri toplayan iyi bir yer biliyorum, tecrübeli biri çok tercih ediliyor. Recep beyin yoğunluğu çok malum.

1 ay önce neredeyse aynı sistemi topladım. Kasa geniş, toplaması kolay. Sadece ekran kartı dik monte etme aparatını kasadan sökünce alta sabitleme vidalarını, montaj daha rahat oluyor fan RGB bağlantıları falan. Onun dışında termal üstündekiyle monte etmiştim işlemciyi, sonra yeni macun alıp tekrar monte ettim, bir düşüş oluyor ısıda. hayırlı olsun.

Bu sisteme strimer kablo da almak istiyorum ama Lian Li strimer Plus V2 16-pin to 16-pin (12VHPWR) ve Lian Li strimer Plus V2 24-pin strimer kabloları stokta bulamıyorum. Bu sistem için performansı iyi olan alternatifler var mı?