Fisticuffs

Başarılı
Makaleler
1
Herkese selam! Uzun bir süredir burayı kullanmıyordum. Yakın zamanda Endevaour OS ile birlikte tam zamanlı Linux kullanmaya başladım ve şarj ömründen tutun performansa kadar her konuda Windows'tan daha iyi sonuçlar aldım ancak Discord'a bir türlü giremedim. Zapret olsun, SpoofDPI olsun, hiçbir türlü Discord veya diğer yasaklı sitelere giremedim. Discord gibi sitelere girmek için daha iyi bir yöntem var mı? Veya yanlış yaptığım bir nokta mı var?

Dipnot: Zapret kurulumunda bu rehberi takip ettim. https://techolay.net/sosyal/konu/linuxa-zapret-nasil-kurulur.141061/

Zapret aslında kullanması kolay bir uygulama da tutorial videoları çok kanser, sizin tutorialda arkadaş wget ile çekmiş, onun yerine diretk releases kısmından indirmek gerek, yoksa hata veriyo.

Zapret aslında kullanması kolay bir uygulama da tutorial videoları çok kanser, sizin tutorialda arkadaş wget ile çekmiş, onun yerine diretk releases kısmından indirmek gerek, yoksa hata veriyor.

Ben direk git reposunu klonladım aslında. Başka Tutorial'da o şekilde yaptığım için tekrardan yapma ihtiyacı duymadım.

Zapret aslında kullanması kolay bir uygulama da tutorial videoları çok kanser, sizin tutorialda arkadaş wget ile çekmiş, onun yerine diretk releases kısmından indirmek gerek, yoksa hata veriyo.
Evet bence de düzgün ayarladıktan sonra ondan iyisi yok. Autohostlist özelliği çok iyi, diğerlerinde bu yok. Kurarken bu özelliği ayarlamak unutuluyor genelde.

Zapret kurulumunu anlattığım videom da var arch üzerinde oldukça basit anlatmaya çalışmıştım. Endeavour'da da aynı adımların olması lazım.

Video eski olduğu için DNS'i düz değiştirmiştim videoda ama açıklamaya Dnscrypt-proxy kullanmak gerektiğini ekledim.