Yakın bir zamanda endoskopi randevum var, biraz videolarına bakmıştım gerçi ama buradaki olan arkadaşlarıma da sormak istedim, gerçi boğazı uyuşturuyorlarmış işlem 5 dakika sürüyor demişlerdi. Siz endoskopi oldunuz mu? Olurken hiç acı hissettiniz mi? Bayılttılar mı? Yoksa gözleriniz açık bir şekilde mi yaptılar? Tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Teşekkürler.
Gittiğim yerde narkoz vermiyorlar, yani ayık bir şekilde yapıyorlar. Kısa sürdüğü için anestesi uygulanmıyor. Genelde 30 DK üzeri için anestesi uyguluyorlar.
Yakın bir zamanda endoskopi randevum var, biraz videolarına bakmıştım gerçi ama buradaki olan arkadaşlarıma da sormak istedim, gerçi boğazı uyuşturuyorlarmış işlem 5 dakika sürüyor demişlerdi. Siz endoskopi oldunuz mu? Olurken hiç acı hissettiniz mi? Bayılttılar mı? Yoksa gözleriniz açık bir şekilde mi yaptılar? Tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Teşekkürler.
Ayık şekilde açık açık söyleyeyim can çekişiyorsun.
Kusmaya çalışıyorsun ama midende boru var.
Lokal olabilirse çok daha iyi olur.
2 defa biri devlet 1 özel yaptım özelde anestezi aldım devlette ayık çok zordu yani yanındakilerin sesinden de anlarsın zorluğunu.
Geçmiş olsun.