Detaylar
Kim cevapladı?15k'ya kadar çıkarım vade farksız taksitle Yapı Kredi Worldcard için.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
15k'ya kadar çıkarım vade farksız taksitle Yapı Kredi Worldcard için.
Enermax alınabilir lakin sesli bir model onu söyleyeyim. Düşük yükte bile ses yapıyor. Transent response performansıda iyi değil. Bunun dışında @Eagles hocamın dediği gibi C1200 kalıyor seçenek olarak. 5090 için yeterli. Bütçe çıkarsa:
Vade farksız 6 taksit var.
Enermax alınabilir lakin sesli bir model onu söyleyeyim. Düşük yükte bile ses yapıyor. Transent response performansıda iyi değil. Bunun dışında @Eagles hocamın dediği gibi C1200 kalıyor seçenek olarak. 5090 için yeterli. Bütçe çıkarsa:
Hocam ben de başta bu modele bakmıştım aslında bütçeyi biraz açabilirim belki bu PSU uzun yıllar götürür mü beni? Ayrıca değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
O kısım biraz şans işi lakin götürmesi gerekli uzun yıllar boyunca. Zaten top-tier modeller arasında.Hocam ben de başta bu modele bakmıştım aslında bütçeyi biraz açabilirim belki bu PSU uzun yıllar götürür mü beni? Ayrıca değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
He bir de hocam Zalman Z10 Plus kasama sığar mı attığınız Corsair modeli ?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
He bir de hocam Zalman Z10 Plus kasama sığar mı attığınız Corsair modeli?
Kasa 200mm destekliyor. Aynı şekilde Corsair'de 200mm. Uyması gerekli. Kablolar falan uymazsa HDD kafesi varsa onu çıkarmanız gerekebilir belki.
Kasa 200mm destekliyor. Aynı şekilde Corsair'de 200mm. Uyması gerekli. Kablolar falan uymazsa HDD kafesi varsa onu çıkarmanız gerekebilir belki.
Tamamdır hocam eğer bütçeyi ayarlayamazsam NZXT'ye yöneleceğim mecburen tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Hx1500 modeli bütçe kaydırdığım için alamadığım, çok güzel bir PSU. Bende o yüzden NZXT modeline yöneldim. Bütçe var ise Yusuf hocanın dediği gibi ona yönelin. Şu anda Türkiye'de satılan en iyi güç kaynaklarından bir tanesi.
Ben Vatandan aldım hocam, Hepsiburada üzerinde var mı bilemiyorum. Eski model almamak için, riske girmek istemedim.
Nzxt C1200 alırsan canını sıkma, çok iyi güç kaynağı oda. 10 yıl garantilidir NZXT güç kaynakları. Ama teknoloji işi, gerçekten şans işi. 7 sene kullanan var, 2 senede bozulanda var.
@enxspire @Yusuf7878
Ben Vatandan aldım hocam, Hepsiburada üzerinde var mı bilemiyorum. Eski model almamak için, riske girmek istemedim.
Nzxt C1200 alırsan canını sıkma, çok iyi güç kaynağı oda. 10 yıl garantilidir NZXT güç kaynakları. Ama teknoloji işi, gerçekten şans işi. 7 sene kullanan var, 2 senede bozulanda var.
@enxspire @Yusuf7878
@Yusuf7878 hocam FSP nasıl markadır acaba
FSP Hydro PTM Pro 1650WATT ATX 3.1 gen-5 (PCI-e5.0) 80+ Platinum Plus modüler Power Supply.
Bu modelde indirim var şu anda önerir misiniz markayı?
FSP Hydro PTM Pro 1650WATT ATX 3.1 gen-5 (PCI-e5.0) 80+ Platinum Plus modüler Power Supply.
Bu modelde indirim var şu anda önerir misiniz markayı?