Enermax Revolution III alınır mı?

Dzdenoglu

Çalışkan
@Oreki @Andar Han @Yusuf7878
Bildiğim kadarıyla kötü PSU değil ancak yakın fiyatta bilindik üniteler var. Raijintek Cratos Lite, DeepCool PN1000D, High Power performance FS HP1 gördüm. Hangisi daha iyidir ustaların cevaplarına bakmak lazım.

Oreki hocam bıraktı sanırım çok çok nadir yazıyor artık. BN ve BNL serileri kötü ama GL serisi iyi diye biliyorum. Bilen arkadaşlar yanlışsa düzeltebilir.

7300 TL civarı bir fiyatı var.
Eki Görüntüle 233368
Bu modelin 750W olanı 5.300 TL civarı olması lazım. Başta onu almayı düşünüyordum ancak Enermax 1000W aynı fiyatta olunca Enermax aklıma yattı ama MSI modeli çok daha iyi diyorsanız 750W modelini de alabilirim.

Hocam o kadar bilgim yok PSU'lar hakkında. MSI'ın BN ve BNL serileri kötü ama GL serisini bilmiyorum. @michaelscofield @LH44 Hocalarım cevap verebilirler.

Tİer List üzerine bugün eklemiştim. Bulk kapasitör dışında güzel duruyor. Tabii tam net değil ama A-* verdim bu haliyle.

Kapasitansı gerçekten çok düşük. Hold_UP süresi iç açıcı olmayacaktır. Normalde 390uF 650W'lık güç kaynakları için kullanılıyor.

Bu 1000W değil bu arada. 850W için geçerli, onun incelemesi yok.

7300 TL civarı bir fiyatı var.
Eki Görüntüle 233368
O fiyata berbat bir güç kaynağı. Hem dehşet sesli hem de kaliteli değil.

Hocam A- dedin almaya karar verdim ama hiç bilmediğim için soruyorum kapasitansın çok düşük olması nelere yol açabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…