Bütçe
6000
PSU güzel, anakart olarak da ASUS ROG X870 modellerine de bakmanı öneririm.

ASUS bütçemin üstünde Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7 Ice almayı düşünüyorum, stokta yoktu fiyati yükselmişti tebilon'da stoka girdi ama fiyati hala yüksek, İtopya mağazalarında 15079 TL'ye satılıyor

Teşekkürler hocam sevdanız profil ve kapak fotoğrafınızda belli 😂

ASUS bütçemin üstünde Gigabyte X870 Aorus Elite WI-FI7 Ice almayı düşünüyorum, stokta yoktu fiyati yükselmişti tebilon'da stoka girdi ama fiyati hala yüksek, İtopya mağazalarında 15079 TL'ye satılıyor

Teşekkürler hocam sevdanız profil ve kapak fotoğrafınızda belli 😂
USB giriş sayıları yeterliyse alınır Gigabyte da alınır. Bütçe sorunu varsa Gigabyte al geç tabii ki, çünkü Asus 8 katman PCB kullanıyor, Gigabyte genelde 6 katman. Hayırlı olsun şimdiden. Sevda bitmez. :):) :love:

Tek adaptörlü anteni hoşmuş bu arada.

USB giriş sayıları yeterliyse alınır Gigabyte da alınır. Bütçe sorunu varsa Gigabyte al geç tabii ki, çünkü ASUS 8 katman PCB kullanıyor, Gigabyte genelde 6 katman. Hayırlı olsun şimdiden. Sevda bitmez. :):) :love:

Tek adaptörlü anteni hoşmuş bu arada.

2. Mesajım enermax PSU fotoğraflı arkadaşa cevap olarak vermiştim mesajı silinmiş hocam yanlış anlaşılmasın ASUS daha iyi olabilir ama bütçe meselesi

2. Mesajım enermax PSU fotoğraflı arkadaşa cevap olarak vermiştim mesajı silinmiş hocam yanlış anlaşılmasın ASUS daha iyi olabilir ama bütçe meselesi
Sıkıntı yok. Karışıklık olur öyle :). Çok memnun kalırsın hepsinden X870 sonuçta, hazır almamışken alana kadar belli olmaz. Bir indirim falan olur belli mi olur. Gerçi Gigabyte'ın beyaz rengi daha çekici.

:):):) Ben de Baldur's Gate 3 ve PSU sevdası ne alaka diyorum.

Son düzenleme: