Benim alacağım modele bakma. Fabrikadan sorunlu çıkmıştır. Şansada sana denk gelmiştir o model. Vatana sorman lazım.

PC'mi toplayan abi NZXT'nin güzel bir marka olmadığını söylüyor bayağı da deneyimli ama NZXT kullanmamış onu biliyorum. Sizce? Hocam bir de birkaç seçenek yapalım ne olur ne olmaz. Şimdi 1-C1000 ya da C1200.2-? 3? @Yusuf7878

Benim alacağım modele bakma. Fabrikadan sorunlu çıkmıştır. Şansada sana denk gelmiştir o model. Vatana sorman lazım.

@Eagles hocam @Yusuf7878 hocamız sizin C1200 aldığınızı söyledi nasıl memnun musunuz? Şu şöyle olsa iyiymiş dediğiniz bir şey var mı?

Son düzenleme:
PC'mi toplayan abi NZXT'nin güzel bir marka olmadığını söylüyor bayağı da deneyimli ama NZXT kullanmamış onu biliyorum. Sizce? Hocam bir de birkaç seçenek yapalım ne olur ne olmaz. Şimdi 1-C1000 ya da C1200.2-? 3? @Yusuf7878

3. seçenek bu olabilir belki. Sessiz bir model.

Varan bilgisayar lazım. NZXT pek önerilmiyor. Toughpower GF3 nasıldır? MediaMarkt, vatan(özellikle vatan önceliğim) gibi yerlerden almak istiyorum. Özellikle AMD ekran kartlarında bayağı cw var mış.

Açık konuşmak gerekirse Oreki, Andar, Yusuf. Bu hocalar kötü PSU ürünü tavsiye etmezler. Şahsen ben hiç kötü ürün önerdiklerini görmedim. Kronik sorunlu olanların altını çizerek önermiyorlar.

Gayet memnunum. Cw yok, garip garip sesler çıkartmıyor, gayet iyi bir PSU. Sessizlik desen zaten gayet sessiz. Benim oturduğum bölgede ki Vatan çalışanları C1200 modelini çok önerdiler. Hepsiyle aram çok iyi. Kötü ürün olsa onlarda önermezdi. Burada konu açtım burada da çok olumlu dönüşler aldım. Kendim araştırma yaptım 2 gün, gayet pozitif. Testlerini de izledim. Çok değil 3 gün içerisinde aldım. Oda araştırma yapmayı sevdiğim için 3 gün sürdü.

Tek eleştirim sadece kabloları bir tık sert,biraz daha yumuşak olabilirdi. Buda bir sorun değil aslında. Belki birde RGB meraklıları için sade bir tasarımı var, o eleştirilebilir. Majör bir sorun görmedim ben.

Elektronik biraz şans işidir. En sorunsuz güç kaynağını alırsın, sorunlu çıkar. Fabrikasyon hatalar olma ihtimali her zaman var. Gözünü karartıp alman lazım.

NZXT kötü bir marka değil ayrıca. Kullanmadığı için öyle demesi normal aslında. Son kullanıcı deneyimi diye bir gerçek var. Onu göz ardı edemeyiz.

Bu arada ürün kötüyse, sert yorumlar yaparım. O konuda acımasızım biraz.

Son düzenleme:
Açık konuşmak gerekirse Oreki, Andar, Yusuf. Bu hocalar kötü PSU ürünü tavsiye etmezler. Şahsen ben hiç kötü ürün önerdiklerini görmedim. Kronik sorunlu olanların altını çizerek önermiyorlar.

Gayet memnunum. Cw yok, garip garip sesler çıkartmıyor, gayet iyi bir PSU. Sessizlik desen zaten gayet sessiz. Benim oturduğum bölgede ki Vatan çalışanları C1200 modelini çok önerdiler. Hepsiyle aram çok iyi. Kötü ürün olsa onlarda önermezdi. Burada konu açtım burada da çok olumlu dönüşler aldım. Kendim araştırma yaptım 2 gün, gayet pozitif. Testlerini de izledim. Çok değil 3 gün içerisinde aldım. Oda araştırma yapmayı sevdiğim için 3 gün sürdü.

Tek eleştirim sadece kabloları bir tık sert, biraz daha yumuşak olabilirdi. Bu da bir sorun değil aslında. Belki bir de RGB meraklıları için sade bir tasarımı var, o eleştirilebilir. Majör bir sorun görmedim ben.

Elektronik biraz şans işidir. En sorunsuz güç kaynağını alırsın, sorunlu çıkar. Fabrikasyon hatalar olma ihtimali her zaman var. Gözünü karartıp alman lazım.

NZXT kötü bir marka değil ayrıca. Kullanmadığı için öyle demesi normal aslında. Son kullanıcı deneyimi diye bir gerçek var. Onu göz ardı edemeyiz.

Bu arada ürün kötüyse, sert yorumlar yaparım. O konuda acımasızım biraz.

Ekran kartı falan ne kullanıyorsunuz? Özellikle AMD ekran kartlarında cw oluyormuş bu PSU'da.

@Yusuf7878 @Eagles vatan da biraz gezindim, Thermaltake Toughpower gf/gf2/gf3 serisi de sağlam gibi. Onlar nasıldır? Bahsettiğim abinin yorumu her işe atlayan firmadan fayda gelmez.

Ekran kartı falan ne kullanıyorsunuz? Özellikle AMD ekran kartlarında cw oluyormuş bu PSU'da.

@Yusuf7878 @Eagles vatan da biraz gezindim, Thermaltake Toughpower gf/gf2/gf3 serisi de sağlam gibi. Onlar nasıldır? Bahsettiğim abinin yorumu her işe atlayan firmadan fayda gelmez.

@Yusuf7878 ve diğer hocalarım daha uygun ama fiziksel ve herkesin güvendiği nereden ne alabilirim? Ankara'da oturuyorum. MediaMarkt'taki A850G nasıl? Öncelik Vatan Bilgisayar. NZXT biraz pahalı geliyor.

@Yusuf7878 hocam?

@Yusuf7878 hocam sizden haber bekliyorum. Şu an en iyi A850G gibi duruyor. 1000W gereksiz 850 bile fazla ama hadi güvenlik payı sayıyorum.

Son düzenleme:

@Yusuf7878 ve diğer hocalarım daha uygun ama fiziksel ve herkesin güvendiği nereden ne alabilirim? Ankara'da oturuyorum. MediaMarkt'taki A850G nasıl? Öncelik Vatan Bilgisayar. NZXT biraz pahalı geliyor.

@Yusuf7878 hocam?

@Yusuf7878 hocam sizden haber bekliyorum. Şu an en iyi A850G gibi duruyor. 1000W gereksiz 850 bile fazla ama hadi güvenlik payı sayıyorum.

ASUS ya da NZXT hala daha mantıklı. MSI pek o fiyatı hak etmiyor.

Nvidia kullanıyorum. CW yok, olsa kesinlikle var derim. Sen biraz seçim yaparken kararsızlık yaşıyorsun gibi geliyor bana. Senin sistemini gördüm, çoğu zaman fan bile açmayacak topladığın sistemde 1000-1200W zaten.

Her işe giren değil, kaliteli üretim yada yaptıran firmalar önemli. Şimdi adam üst düzey PSU ürettiriyordur, ona kalitesiz diyemeyiz.

Nzxt C1200 modeli gayet kaliteli, sessiz, cw sorunu olmayan PSU bence, ben kaç gündür kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Hangi markayı alırsan al, hiç biri sana cw garantisi vermez. En kaliteli marka bile.

Kalitesinin eski bir elektrik ve elektronik bakımcısı olarak, yüksek seviyede olduğunun altını çizebilirim NZXT C1200 modelinin.

ASUS'ya da NZXT hala daha mantıklı. MSI pek o fiyatı hak etmiyor.

10bin aşırı pahalı benim kullanım şeyim için. 7800TL ucuz değil ama A- bir ürün ve MediaMarkt'tan alıyorum sonuçta. İleride farklı kablolar çıkar bilemeyiz o yüzden NZXT alayım 40 yıl kullanayım düşünmeyelim bence. MSI neyi hak etmiyor? @Yusuf7878

NVIDIA kullanıyorum. CW yok, olsa kesinlikle var derim. Sen biraz seçim yaparken kararsızlık yaşıyorsun gibi geliyor bana. Senin sistemini gördüm, çoğu zaman fan bile açmayacak topladığın sistemde 1000-1200W zaten.

Her işe giren değil, kaliteli üretim ya da yaptıran firmalar önemli. Şimdi adam üst düzey PSU ürettiriyordur, ona kalitesiz diyemeyiz.

NZXT C1200 modeli gayet kaliteli, sessiz, cw sorunu olmayan PSU bence, ben kaç gündür kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Hangi markayı alırsan al, hiçbiri sana cw garantisi vermez. En kaliteli marka bile.

Kalitesinin eski bir elektrik ve elektronik bakımcısı olarak, yüksek seviyede olduğunun altını çizebilirim NZXT C1200 modelinin.

Benim sistem 630W civarı. Arada spike olsa desek 730.11000TL az değil şimdi yani. Evet hemen karar verebilen biri değilim maalesef takılırım küçük şeylere yaşım küçük deneyimim yok satın alma konularında emin olamıyorum ve strese giriyorum. CW şans işi tabii ki ama az olan ve çok olan model de belli tabii. Ben NZXT'de çok review görmedim o yüzden güvenemedim.

ASUS'ya da NZXT hala daha mantıklı. MSI pek o fiyatı hak etmiyor.

@Yusuf7878 siz fiyatı mantıklı benim için overkill olmayan ne önerirsiniz?

Son düzenleme: