YusufEymen

Becerikli
Selam. Enermax 1200W D.F.X PSU almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bir hatalı bir doğru sürüm var mış, ben Gaming.Gen.TR ile konuşup doğru seriyi ayarlayacağım, merak etmeyin. Alınır mı? Güzel midir? Şimdiden teşekkürler.

@Yusuf7878

Selam. Enermax 1200W D.F.X PSU almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bir hatalı bir doğru sürüm var mış, ben Gaming.Gen.TR ile konuşup doğru seriyi ayarlayacağım, merak etmeyin. Alınır mı? Güzel midir? Şimdiden teşekkürler.

@Yusuf7878
Alınır. F/P bir ürün.

Fan sorunu mevcuttu. Yeni revizyonla büyük ölçüde azaltıldı bu sorun. %0 değil tabi ancak önceki versiyona göre çok daha az.

Alınır. F/P bir ürün.

Fan sorunu mevcuttu. Yeni revizyonla büyük ölçüde azaltıldı bu sorun. %0 değil tabii ancak önceki versiyona göre çok daha az.

Tamamen çözüldü diye biliyordum ben. O kadar şanssız da değilimdir ya :D.Peki fan sorunu garantiye giriyor mu?

Sağ olsun @Yusuf7878 hocam bana tane tane anlattı bunu artık gözüm kapalı ayırt ederim :D

Selam. Enermax 1200W D. F. X PSU almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bir hatalı bir doğru sürüm var mış, ben Gaming.Gen.TR ile konuşup doğru seriyi ayarlayacağım, merak etmeyin. Alınır mı? Güzel midir? Şimdiden teşekkürler.

@Yusuf7878

@LH44 @stormhawks47 @18034 @rtx2060 hocalarım kullanan tanıdığınz varsa etiketler misiniz onların deneyimlerini de duymak isterim.

Tamamen çözüldü diye biliyordum ben. O kadar şanssız da değilimdir ya :D.Peki fan sorunu garantiye giriyor mu?
Daha önceden bu sorunla ilgili konu açılmıştı. Değişimi yapılmıştı. (Konuyu bulursam linkini bırakırım.)

Ayrıca sadece PSU olarak düşünmeyin. Hiçbir parça %100 kusursuz değildir zaten. Sadece sorun yaşama ihtimaliniz düşük. Bu konuya takılmayın.

1350W al o zaman o seride sorun yok.
Kronik denilecek düzeyde olmasada o modelde de sorun yaşayanlar olmuştu.