VİTA BD hakkında detaylı bilgi yok. O haliyle C vermiştim ben. Zaten maksimum alacağı C+ olur. Cratos A tier yalnız fan eğrisi sıkıntılı.
O zaman Revolution III en mantıklısı gibi. Bütçe çok çıkılmak istenmiyorsa da HP alınır.

A Tier olan NGDP. Onun sürekli stoğu bitiyor diye biliyorum. Denk getirirsem alabilirim.
Şu an 8 bin TL civarında hocam.

HP'ın B tier, Enermax'ın A- olması lazım. @Yusuf7878 yanlışım varsa düzeltir.

O zaman Revolution III en mantıklısı gibi. Bütçe çok çıkılmak istenmiyorsa da HP alınır.

Şu an 8 bin TL civarında hocam.
Bende orada takıldım. Kargo parası ile beraber arada 500 TL var. Sizce değer mi?
Modüler olması da ayrı güzel.

HP'ın B tier, Enermax'ın A- olması lazım. @Yusuf7878 yanlışım varsa düzeltir.
Doğru hatırlıyorsunuz. Ben de öyle biliyorum.

Ekstra olarak şöyle bir durum var. Revolution III'ün 1000W'lık olanı sadece 450 TL daha pahalı. Onu almak daha mantıkli fakat eğer 3x8 pinli bir model alırsam 12v2x6 için dönüştürücü kullanmam gerekecek. Kablo detaylarına baktım az önce. 850W olanında 3 tane varken 1000W modelinde 1 tane var, ekstra olarak dönüştürücü kullanmak gerekiyor. Onu da pek istemiyorum.

Normal şartlar altında fiyatı biraz düşerse Nitro+ almayı düşünüyorum. Eğer onu alırsam böyle bir problem yok zaten.

@LH44 @Lorien

Son düzenleme:
Ekstra olarak şöyle bir durum var. Revolution III'ün 1000W'lık olanı sadece 450 TL daha pahalı. Onu almak daha mantıkli fakat eğer 3x8 pinli bir model alırsam 12v2x6 için dönüştürücü kullanmam gerekecek. Kablo detaylarına baktım az önce. 850W olanında 3 tane varken 1000W modelinde 1 tane var, ekstra olarak dönüştürücü kullanmak gerekiyor. Onu da pek istemiyorum.

Normal şartlar altında fiyat biraz düşerse Nitro+ almayı düşünüyorum. Eğer onu alırsam böyle bir problem yok zaten.

@LH44 @Lorien
Dönüştürücüye vereceğiniz parayı 1000W'a çıkmaya vermiş olursunuz.

Dönüştürücüye vereceğiniz parayı 1000W'a çıkmaya vermiş olursunuz.
Dönüştürücü içinden çıkıyor hocam 1000W olanda zaten.

Sitesinde öyle yazıyordu.

@Lorien @LH44 Sizce içinden çıkan dönüştürücüyü kullansam sıkıntı yaşar mıyım?

500 liraya kesinlikle değer. Dediğiniz gibi modüler olması da baya iyi. 1500 TL falan olsa zorlamaya değmeyebilirdi ama 500 değer.
Şöyle bir durum var hocam az önce fark ettim. Enermax 2 yıl garantili, HP ise 7 yıl garantili. Hemen bozulacağını düşünmüyorum fakat biraz düşündürdü. Yine de Enermax'a daha yakınım gibi.

Son düzenleme:
@RapidLemming955, aslında dönüştürücüye karşıyım, ne olursa olsun doğrudan bağlantı kadar güvenilecek bir bağlantı değil sonuçta.

Screenshot_20260419_175547_Chrome.webp

İçeriğe göre dönüştürücüye gerek yok, CPU bağlantısını daisy chain kablo ile yaparsanız. Boşta 2 tane daha PCI-E/CPU girişi kalıyor, GPU için birbirinden bağımsız bağlantı için hala yeterli kablo var.

@RapidLemming955, aslında dönüştürücüye karşıyım, ne olursa olsun doğrudan bağlantı kadar güvenilecek bir bağlantı değil sonuçta.

Eki Görüntüle 242009

İçeriğe göre dönüştürücüye gerek yok, CPU bağlantısını daisy chain kablo ile yaparsanız. Boşta 2 tane daha PCI-E/CPU girişi kalıyor, GPU için birbirinden bağımsız bağlantı için hala yeterli kablo var.
1000W için güç kaynağından sadece 1 tane PCI-e kablosu çıkıyor. Boş yer olsa bile kablo alınmadan kullanılamaz.

1776612070739.webp

Dönüştürücü içinden çıkıyor hocam 1000W olanda zaten.

Sitesinde öyle yazıyordu.

@Lorien @LH44 Sizce içinden çıkan dönüştürücüyü kullansam sıkıntı yaşar mıyım?

Şöyle bir durum var hocam az önce fark ettim. Enermax 2 yıl garantili, HP ise 7 yıl garantili. Hemen bozulacağını düşünmüyorum fakat biraz düşündürdü. Yine de Enermax'a daha yakınım gibi.
High Power nerede 7 yıl garantili? 2 yıl garanti veriliyor.

1000W için güç kaynağından sadece 1 tane PCI-e kablosu çıkıyor. Boş yer olsa bile kablo alınmadan kullanılamaz.

Eki Görüntüle 242019

High Power nerede 7 yıl garantili? 2 yıl garanti veriliyor.
Pardon hocam. Nedense aklımda öyle kalmış. NGDP ile karıştırmış olabilirim, affola.

1776612070739.webp
Bira alt tarafta dönüştürücü kablo var. Ondan 1000W olanda var bir tane. Yani dönüştürücü içinden çıkıyor.

@LH44 Kararı verdim galiba. Nitro+ alırsam 1000W olanı, başka bir model alırsam 850W olanı tercih edeceğim. Dönüştürücü kullanmamak amacıyla.

Son düzenleme: