Bütçe
3.000-4.000 TL

Blücher

Uzman
PSU değiştireceğim. Forumun PSU bilginleri bu iki modeli çok sık öneriyor. Sizce hangisini almayım? High Power modelinde modern ATX3.1 standartı var. Acaba sonraki yıllarda ATX3.1 tüm kartlarda standart olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi sosyaller.

aaa çok güzel duruyor. ATX3.1 standartı yok sanırım. İleride tüm kartların güncel girişe geçip ekran kartı girişini kullanamayacağım diye korkuyorum. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
4 tane PCI-e güç girişi var. Kartların içinden gelen dönüştürücü ile kullanırsınız. Kapasitör olarak full Rubycon ve Nippon Chemi-Con kapasitörler kullanıyor. Bu arkadaşlar üst seviye Japon üretimi ürünler. Revo'da bunlar daha alt kalite Tayvan malı.

4 tane PCI-e güç girişi var. Kartların içinden gelen dönüştürücü ile kullanırsınız. Kapasitör olarak Full rubycon ve nippon chemi-con kapasitörler kullanıyor. Bu arkadaşlar üst seviye Japon üretimi ürünler. Revo'da bunlar daha alt kalite Tayvan malı.

Cratos Lite daha iyi olmaz mı?

Green markası çok fiyat performans. Başta Green'in 800W modelini düşünüyordum çünkü 2800TL çok uygun ama sizin attığınız da çok cezbetti. Sepete attım.