Yer
İstanbul
Kullandığım PSU bozulduğu için yeni PSU alacağım. İmzamda yer alan Aerocool Quartz Red kasaya, High Power Element Revo 850W model PSU sığar mı? ATX olarak geçiyor bu PSU ve 12 cm. Herhangi bir sığmama durumu oluşur mu?

Kullandığım PSU bozulduğu için yeni PSU alacağım. İmzamda yer alan Aerocool Quartz Red kasaya, High Power Element Revo 850W model PSU sığar mı? ATX olarak geçiyor bu PSU ve 12 cm. Herhangi bir sığmama durumu oluşur mu?

PSU'lar zaten ATX standartına göre üretiliyor. High Power'da aynı şekilde ATX standartında, şasesi uzun olmayan normal bir model. Uyması gerekli.

@Sportif Ördek,

1762714952382.webp

1762714964403.webp

Kasa 180Mm'e kadar destekliyor element Revo ise 150mm uzunluğunda yani uyacaktır.

PSU'lar zaten ATX standartına göre üretiliyor. High Power'da aynı şekilde ATX standartında, şasesi uzun olmayan normal bir model. Uyması gerekli.

@Sportif Ördek,

Eki Görüntüle 200109

Eki Görüntüle 200110

Kasa 180Mm'e kadar destekliyor element Revo ise 150mm uzunluğunda yani uyacaktır.

Hocam ben kesin olarak bu PSU'ya karar kıldım artık. Farklı bir model öneriniz yok değil mi bu fiyata? Ayrıca Teknobiyotik'ten mi almalıyım yoksa N11'den mi sizce?

N11'in kendisi mi satıyor yoksa Teknobiyotik mi? Raijintek cratos Lite var rakip olabilecek sadece.

N11'de kendi satmıyor, Teknobiyotik satıyor hocam.
Cratos Lite yerine tercih etsem ne kaybederim peki imzamdaki sistemle?
Ayrıca Performance GD800 var bir de. O nasıl bir model?

Cratos Lite yerine tercih etsem ne kaybederim peki imzamdaki sistemle?

Kaybınız olmaz. Yalnıza dediğim gibi test mevcut değil ve yeni bir model.

Ayrıca Performance GD800 var bir de. O nasıl bir model?

Element Revo ve Lite modellerinin yanında eski kalıyor. Kaliteli lakin ATX 2.51 standartında. İleride 5000 veya 4000 serisinden 12VHPWR girişli bir ekran kartına geçersen işine yarar.

Kaybınız olmaz. Yalnıza dediğim gibi test mevcut değil ve yeni bir model.

Element Revo ve Lite modellerinin yanında eski kalıyor. Kaliteli lakin ATX 2.51 standartında. İleride 5000 veya 4000 serisinden 12VHPWR girişli bir ekran kartına geçersen işine yarar.

Cratos Lite mı yeni model demek istediniz acaba yoksa Element Revo mu?

O zaman Element Revo alayım o vakit. Bu bütçede (3.5K'ya kadar) önerebileceğiniz başka bir model var mı?

Cratos Lite mı yeni model demek istediniz acaba yoksa Element Revo mu?

O zaman Element Revo alayım o vakit. Bu bütçede (3.5K'ya kadar) önerebileceğiniz başka bir model var mı?
Lite modeli hakkında dedim.

Başkada önerim yok açıkçası. Olursa da XPG kyber 750W var lakin pek alınası değil.

Lite modeli hakkında dedim.

Başkada önerim yok açıkçası. Olursa da XPG kyber 750W var lakin pek alınası değil.

Hocam Kyber yerine Element Revo daha iyi o zaman sanırım.
Ama siz Raijintek Cratos Lite'da iyi dediniz. Element Revo ile Cratos Lite arasında gidip geliyorum diyebilirim. Son karar olarak hangisi tercih edilmeli peki? Bu arada Performance GD800 fiyat olarak düşmüş biraz, 3400'e geliyor. 250 fazla verip Element Revo daha mantıklı dediklerinize istinaden sanırım.

Hocam Kyber yerine Element Revo daha iyi o zaman sanırım.
Ama siz Raijintek Cratos Lite'da iyi dediniz. Element Revo ile Cratos Lite arasında gidip geliyorum diyebilirim. Son karar olarak hangisi tercih edilmeli peki? Bu arada Performance GD800 fiyat olarak düşmüş biraz, 3400'e geliyor. 250 fazla verip Element Revo daha mantıklı dediklerinize istinaden sanırım.
Evet, daha mantıklı sayılır. En azından yeni nesil destekleri mevcut.