Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece açıklama kısmını merak ettiğimden izledim. O bahsi geçen uyuşturucu partileri, gece hayatlarından bahsetmemiş hiç. Sadece "Depresyondaydım herkesi sildim." demiş.

Pandemiden sonra oldu her şey. Kendini iyice kaptırdı. Çoğu insan gibi o da çöküşe geçti. En büyük hatası ağaç ve yasaklar varken ev partisi yapma mevzusuydu. Bu 2 olay olmasa az çok devam ederdi.

YouTube yorumlara gel.

"Ergenlik zamanımda gittin, kendimi yalnız hissediyordum, iyi ki geri döndün, artık ben de hayattayım" gibisinden bir şey.

"Kafa atarak girdi kral" (ilk videolara atıf yapmış herhâlde, maalesef ilk videoları ben de görüyordum YouTube'un zoruyla).

"Sanki çocukken çok yakından tanıdığım biriyle tekrar karşılaşmış gibiyim."

Geri kalan yorumlar da bu tarz "Sayende hayata döndüm Enes" ya da "Seni yalamak istiyorum" şeklinde ilerliyor.

Vay be, sonu Justin Bieber gibi olmayacak galiba. Ben piyasadan silinir demiştim de yöneten kişiler hem Enes'te hem de yorumlarda güzel PR çalışması yapmış. Sanki sıfırdan tekrar başladı gibi oldu, uzun yıllar gider böyle.

Arkadaşlar siz ya sayı saymayı ya da YouTube'da dönen paraları bilmiyorsunuz. Adam kaç aydır ortalıklarda olmamasına rağmen kanalına yüklediği eski videolardan pasif gelir olarak aylık 1 milyon TL'ye yakın para kazanıyordu. Varsın prime döneminde kazandığı paraları siz düşünün.

Antalya'nın yarısı bu adamın derken şaka yapmıyorum. Kim bilir kaç yüz tane dairesi vardır.

Enes Batur, Orkun Işıtmak, Alper Rende, Sefa Kındır, Deli Mi Ne, Mami Emen, Murat Sungurtekin, Turgut Ekim, Ruhi Çenet, GTA 6 çıktığı zaman Burak Oyunda, Oyun Portal

Bizim acilen bunları eski haline geri döndürmemiz lazım ülke eski haline geri dönüyor 😇