Türkiye'de ne zaman duydunuz zengin ve varlıklı insanların uzun yıllar içeride kaldıklarını? Talu çifti de içeriye girdi, onlar da 2-3 ay sonra salınır. Amerika'ya kaçan ana oğulun kazasında bilirkişi raporunda zenginin çocuğu %25 hatalı gösterildi. Cidden iğrenç bir ülkeyiz.

Bunlardan alınamayan paranın ihale bileti kime kesiliyor? Bulacağım bir saniye...

Buldum, bize ve garibanlara.

Bunlardan alınamayan paranın ihale bileti kime kesiliyor?
İlk açıklaması; "Çok mutluyuz, devletimiz sağ olsun" şeklinde olmuş. Buna bakılırsa; "Mülk, adaletin temelidir." kuralını işletmişler. Öyle bedavadan bırakmazlar. Parasını verdiğin sürece suç işleyebilirsin, gerekirse kara para da aklayabilirsin.

Eylem tok harbiden biraz düşük IQ çıktı şimdi oğlunu ABD'ye kaçırmak yerine Türkiye'de kalsaydı 2 aya çıkardı. Türkiye’de helal para kazanan insanlar enayi muamelesi görüyor, ben olsam ilk fırsatta illegale girerdim madem hükümet suç olarak görmüyor ben niye ahlak edebiyatı yapayım?

Enerji kaldığı yerden devam ediyor, bu ülkeye bu kadar ayıp yeter. Kaldıkları yerden devam. Enerciiii.

Herkesin beklediği o gelişme gerçekleşti.

- Ne gülüyorsun?
+ Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum.

Son düzenleme:
Bu Dilan Polat örneği; adaletin işlemediği ekstrem bir örnek değil, sistemin ta kendisi. Sistemin ta kendisine her gün bu şekilde tepki göstermedikçe de burnumuz sürtülecek. En zengin %1, sermayenin %50'sini elinde tutmaya devam edecek ve hatta sermaye payını artıracak. Yani zengin daha çok zenginleşecek, fakir de bir lokma yemeğe mahkum olacak. 30 sene çalışıp bir ev bir araba alamayacağız. İşçilerimiz, zorla çalıştırılan çocuklar ölecek. Nasıl ana gündemimiz bu olmuyor anlayamıyorum...