Enis Kirazoğlu'nun yeni oyunu Anomaly President duyuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10593
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 724
  • Etiketler Etiketler
    enis kirazoğlu

Her oyuna laf edecek tabii ki, adam oyun eleştirmeni. Oyun yapımcısı da değil. Oyunlarında bir iddiası bulunmadığını kendisi söylüyordu zamanında. İyi bir oyun yapımcısı olmaması onun diğer oyunları eleştirmesini engellememeli. Arada çok çok çok büyük farklar var. Ki Enis Kirazoğlu bu sektördeki en hafiflerdendir bence. Dost Kayaoğlu gibi bir gerçek var sonuçta.

Kısıtlı bütçeyle ilk oyun denemesinin sizin açınızdan başarısız olması adamın artık oyun eleştiremeyeceğini, bütün kariyerinin bu konsept üstüne kurulu olmasına rağmen bırakması gerektiği anlamına falan mı geliyor? Gereksiz bir hate. Yaptığı oyun da rezalet sayılmaz yani, ikinci oyunun biraz daha geniş çaplı ve daha özgün bir içeriğe sahip olacağı belli şimdiden. Güzel çıkar umarım, ilk oyundan zevk almıştım.

@409 Enis hakkında boyle düşünüyorsan Dost Kayaoğlu hakkında düşüncelerini çok merak ettim
GTA 4 hakkında şahsımca ilginç yorum yapmıştı kendisi. Yaptığı eleştiriler bana hitap etmiyor. Dost için söylüyorum.

Son düzenleme:
İfadeler: 409
şahsen ben oyununu beğenmiştim ortalama ne iyi ne kötü eğlencelik bir oyundu

Enis Bey'i nedense çok itici biri olarak buluyorum. Kendisini takip etmem, birkaç videosunu izledikten sonra bu karara vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…