Noahkriin

Uzman
Stage Tour Türkiye'ye gelsin diye biraz sesimizi çıkaralım 🎸
Abiler, ablalar selam,

Guitar Hero oynayan eski tayfa varsa bir ses versin. 😂

Ben yıllarca Guitar Hero oynadım, sadece 1-2 oyun değil, neredeyse hepsini köküne kadar oynadım. Arkadaş grubuyla PlayStation kafelerde saatlerce oynadığımız dönemler vardı. Hatta yarışmalara katılıp birincilik aldığımız bile oldu. Bizim için oyun bayağı ciddi bir rekabet haline gelmişti.

Sonra malum, gitarları bulmak imkansız hale geldi. Türkiye'de düzgün Guitar Hero gitarı bulamıyorsun. Bulduğun da ya saçma sapan fiyat çekiyorlar ya da gitarın receiver'ı yok, çalışmıyor vs. Derken biz de doğal olarak bıraktık.

Şimdi Stage Tour duyuruldu ve açıkçası ben yıllardır ilk defa bununla ilgili bir heyecanlandım dedim. 😂 Özellikle yeni ekipmanların yeni kalite ve güncel cihazlara uygun çıkacak olması çok iyi.

Ama Türkiye şu an desteklenen ülkeler arasında yok.

Ben Stage Tour ekibine yazdım, Türkiye'ye gönderim olup olmadığını sordum. Verdikleri cevap şu an için Türkiye'ye resmi bir gönderim seçeneklerinin olmadığı yönünde.

O yüzden buradaki eski Guitar Hero tayfaya söylüyorum:

Eğer siz de Stage Tour'u almak ve oynamak istiyorsanız, resmi Discord'larına girip Türkiye'ye gönderim desteği istediğimizi belirtelim.

Çünkü adamlar Türkiye'de kaç kişi bu oyunu almak istiyor bilmiyorsa, doğal olarak Türkiye'yi shipping listesine eklemelerinin de bir sebebi olmayabilir.

Ben şahsen fiyatı ne olursa olsun gitarı almak istiyorum. Gümrüğü, vergisi neyse de öderim. Yeter ki Türkiye'ye gönderim olsun. 😂

Yıllardır Guitar Hero oynayan arkadaşlar varsa bir destek atalım. Belki gerçekten Türkiye'yi listeye ekletiriz.

Belki tekrardan Playstation kafelerde görürüz.

Türkiye'ye Stage Tour gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör: