Her oyuna laf edip kendi oyunlarında büyük çuvallaması da extrası.

Bu adama siz nasıl bir oyun verirseniz verin onu bile beğenmeyecektir. Mutlaka her yerini eleştirecektir. Şirket Topluluk yorumlarını değil de sanki bu adamın yorumlarını önemsemesi gerekiyormuş gibi bir de öyle tavırlara giriyor. Kendisi eskiden iyiydi ama sonradan bozdu.

Her oyuna laf edecek tabii ki, adam oyun eleştirmeni. Oyun yapımcısı da değil. Oyunlarında bir iddiası bulunmadığını kendisi söylüyordu zamanında. İyi bir oyun yapımcısı olmaması onun diğer oyunları eleştirmesini engellememeli. Arada çok çok çok büyük farklar var. Ki Enis Kirazoğlu bu sektördeki en hafiflerdendir bence. Dost Kayaoğlu gibi bir gerçek var sonuçta.

Kısıtlı bütçeyle ilk oyun denemesinin sizin açınızdan başarısız olması adamın artık oyun eleştiremeyeceğini, bütün kariyerinin bu konsept üstüne kurulu olmasına rağmen bırakması gerektiği anlamına falan mı geliyor? Gereksiz bir hate. Yaptığı oyun da rezalet sayılmaz yani, ikinci oyunun biraz daha geniş çaplı ve daha özgün bir içeriğe sahip olacağı belli şimdiden. Güzel çıkar umarım, ilk oyundan zevk almıştım.

Son düzenleme:
Enis Bey'i nedense çok itici biri olarak buluyorum. Kendisini takip etmem, birkaç videosunu izledikten sonra bu karara vardım.