Detaylar
Kim cevapladı?O kadar ses çıkartıp Türkçe fragman yayınlanmaması garip geldi.
Bu oyunu yanlis platform icin yapmis. Mobile icin gelistirecekti daha çok tutardi.
Blackraven
Üstün
Düşük bütçe maksimum gelir. Öyle Unreal Engine ile 3-4 yıl sürünen Türk ekiplerden kat ve kat fazla para kazanılıyor bu tür oyunlardan.
İlk oyuna göre çok daha iyi ve oynanış açısından daha eğlenceli olacak gibi duruyor. Umarım bu sefer oyun daha büyük bir kitleye ulaşabilir.
Düşük bütçe maksimum gelir. Öyle Unreal Engine ile 3-4 yıl sürünen Türk ekiplerden kat ve kat fazla para kazanılıyor bu tür oyunlardan.
Kesinlikle haklısınız hocam. Maalesef henüz daha "bütçemiz ve olanaklarımız kısıtlı, daha küçük çaplı bir iş yaparsak oyunu daha eğlenceli ve daha çeşitli kılabiliriz." Anlayışı yerli geliştiricilere tam anlamıyla oturmadı. Herkes az imkanla çok iş yapmaya çalışıyor ve sonucunda iş kıytırık korku oyunlarından ileriye gidemiyor.
Silco
Yetkin
O kadar ses çıkartıp Türkçe fragman yayınlanmaması garip geldi.
Türkçe olacak demişti videosun da ama daha hazır değil muhtemelen.
5 dolar olursa direk alırım çok güzel duruyor oyun.
Konuyla ne alaka ?
Adamının kendisi markalaşmış, kendi reklamını yapmasın mı?
Blackraven
Üstün
Konuyla ne alaka?
Adamının kendisi markalaşmış, kendi reklamını yapmasın mı?
Nasıl ne alaka? Bu bir oyun ve ben bu oyunu yapmanın maliyetinin düşük olduğunu ama türünden kaynaklı yüksek gelir elde edileceğini muadil firmaların ve yerli oyun yapımcılarının ise Unreal Engine ile 3 boyutlu hayvani oyunlar yapmaya çalışarak bunun kadar başarılı olamayacağını belirtmişim. Gayet alakalı bence... Ben adamın kendi oyununun reklamını yapmasına bir atıf veya gönderme yapmadım ki asıl siz alakasız bir şey söylüyorsunuz şu an.
Lemrado
Uzman
Ben böyle oyunlar neden oynanıyor bir türlü anlamıyorum. Kesinlikle kimseyi yargılamıyorum isteyen istediğini oynar ama grafik desen grafik yok hikaye desen kat kat daha iyileri var oynanış desen yine kat kat iyileri var...
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi