Detaylar
Kim cevapladı?RAM 5
Yetkin
Ben beğendim, ortalama 3 saat oynadım muhtemelen bitiririm. Bu tarz oyunları severim ben. Çöp diyen arkadaşlar Super Mario falan oynasınlar.
Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence.
CanPatrioTic 16
Yetkin
Oyun kötü veya iyi bilmiyorum oynamadım ama hayatında bir kere bile oyun yapma işine girdiysen bu tabirleri kolay kolay kullanmayacağını bilmen lazım. Kötüyse de neden kötü, açıklamasını yap. Neler yapılırsa oyun daha çok gelişir katkıda bulun
Agent da hoşuma gitmişti bu da gayet güzel olmuş bence.
GodOfWar 77
Başarılı
Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence.
O oyunlar için bizim yerimiz ayrı. Pixel Art oyunlarına şans vermemiz gerek.
Simdi fotograflarina baktim sadece ve bu tarz oyunlari hic sevmiyorum. Ayrica asiri pahali. 5$ ne? Bari 1$ yap. Ek paketlerinde maaşallahi var.
SafakB
Yetkin
- Makaleler
- 1
O oyunlara kimse laf atmıyordur zaten; ancak o oyunların bütçesi ile konudaki oyunun bütçesi ve hedefleri ayrı.Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence.
Ratchet 24
Yetkin
Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana
Mustafa Aydın 17
Uzman
Yorum yapma şekline insanlar karşı çıkıyor.Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sanaAdamın oyunu beğenmemesi suç mu ya.
O kadar emek verdiğin bir şeye çöp dendiğinde anlarsın, boşver sen şimdilik.Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sanaAdamın oyunu beğenmemesi suç mu ya.