GodOfWar 77 Başarılı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.438 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.445 Yer İstanbul Bugün 17:01 #11 Ben beğendim, ortalama 3 saat oynadım muhtemelen bitiririm. Bu tarz oyunları severim ben. Çöp diyen arkadaşlar Super Mario falan oynasınlar.
Ben beğendim, ortalama 3 saat oynadım muhtemelen bitiririm. Bu tarz oyunları severim ben. Çöp diyen arkadaşlar Super Mario falan oynasınlar.
RAM 5 Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 355 Çözümler 3 Beğeniler 263 Bugün 17:02 #12 GodOfWar dedi: Ben beğendim, ortalama 3 saat oynadım muhtemelen bitiririm. Bu tarz oyunları severim ben. Çöp diyen arkadaşlar Super Mario falan oynasınlar. Genişletmek için tıkla... Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence.
GodOfWar dedi: Ben beğendim, ortalama 3 saat oynadım muhtemelen bitiririm. Bu tarz oyunları severim ben. Çöp diyen arkadaşlar Super Mario falan oynasınlar. Genişletmek için tıkla... Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence.
CanPatrioTic 16 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Beğeniler 379 Yer Ankara Bugün 17:03 #13 Dermandede dedi: Çöp. Genişletmek için tıkla... Oyun kötü veya iyi bilmiyorum oynamadım ama hayatında bir kere bile oyun yapma işine girdiysen bu tabirleri kolay kolay kullanmayacağını bilmen lazım. Kötüyse de neden kötü, açıklamasını yap. Neler yapılırsa oyun daha çok gelişir katkıda bulun
Dermandede dedi: Çöp. Genişletmek için tıkla... Oyun kötü veya iyi bilmiyorum oynamadım ama hayatında bir kere bile oyun yapma işine girdiysen bu tabirleri kolay kolay kullanmayacağını bilmen lazım. Kötüyse de neden kötü, açıklamasını yap. Neler yapılırsa oyun daha çok gelişir katkıda bulun
Michael MYERS 77 Bilgin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.198 Çözümler 91 Beğeniler 6.595 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:03 #14 Agent da hoşuma gitmişti bu da gayet güzel olmuş bence.
GodOfWar 77 Başarılı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.438 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.445 Yer İstanbul Bugün 17:03 #15 RAM dedi: Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence. Genişletmek için tıkla... O oyunlar için bizim yerimiz ayrı. Pixel Art oyunlarına şans vermemiz gerek.
RAM dedi: Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence. Genişletmek için tıkla... O oyunlar için bizim yerimiz ayrı. Pixel Art oyunlarına şans vermemiz gerek.
ProfTech 77 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.577 Çözümler 4 Beğeniler 2.048 Bugün 17:05 #16 Simdi fotograflarina baktim sadece ve bu tarz oyunlari hic sevmiyorum. Ayrica asiri pahali. 5$ ne? Bari 1$ yap. Ek paketlerinde maaşallahi var.
Simdi fotograflarina baktim sadece ve bu tarz oyunlari hic sevmiyorum. Ayrica asiri pahali. 5$ ne? Bari 1$ yap. Ek paketlerinde maaşallahi var.
SafakB Yetkin Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 403 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 235 Bugün 17:05 #17 RAM dedi: Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence. Genişletmek için tıkla... O oyunlara kimse laf atmıyordur zaten; ancak o oyunların bütçesi ile konudaki oyunun bütçesi ve hedefleri ayrı.
RAM dedi: Bence oyun dediğin GTA olur, CoD olur, God of War gibi kaliteli olur. Pixel art olunca ciddiye alınmıyor ve kötü duruyor bence. Genişletmek için tıkla... O oyunlara kimse laf atmıyordur zaten; ancak o oyunların bütçesi ile konudaki oyunun bütçesi ve hedefleri ayrı.
Ratchet 24 Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 737 Çözümler 1 Beğeniler 368 Bugün 17:05 #18 Dermandede dedi: Çöp. Genişletmek için tıkla... Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana Adamın oyunu beğenmemesi suç mu ya.
Dermandede dedi: Çöp. Genişletmek için tıkla... Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana Adamın oyunu beğenmemesi suç mu ya.
Mustafa Aydın 17 Uzman Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 224 Çözümler 1 Beğeniler 95 Bugün 17:06 #19 Ratchet dedi: Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana Adamın oyunu beğenmemesi suç mu ya. Genişletmek için tıkla... Yorum yapma şekline insanlar karşı çıkıyor.
Ratchet dedi: Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana Adamın oyunu beğenmemesi suç mu ya. Genişletmek için tıkla... Yorum yapma şekline insanlar karşı çıkıyor.
Michael MYERS 77 Bilgin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.198 Çözümler 91 Beğeniler 6.595 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:07 #20 Ratchet dedi: Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana Adamın oyunu beğenmemesi suç mu ya. Genişletmek için tıkla... O kadar emek verdiğin bir şeye çöp dendiğinde anlarsın, boşver sen şimdilik.
Ratchet dedi: Hayır, niye bu kadar diss atmışlar ki sana Adamın oyunu beğenmemesi suç mu ya. Genişletmek için tıkla... O kadar emek verdiğin bir şeye çöp dendiğinde anlarsın, boşver sen şimdilik.