Yorum yapma sebebi yanlış. Direkt sende çöp dersen sana da disslike atarız. Çöp diyorsan neden çöp olduğuna dair sebebini detaylı belirt ki linç yeme. Forum burası.
İlk oyunu ile kıyaslarsak nasıl acaba? Yani fiyat olarak değerlendirmemek lazım, Enis Kirazoğlu'nun firması güzel indirimler yapıyor. Önceki oyun da güzel indirime girmişti.
Bunun edep ile ne alakası var sayın forumdaşım, adama terbiyesizlik veya saygısızlık yapmamış ki, sorulan soruya göre oyuna pasif-agresif olarak gidip çöp diye yorum yapmış. Zannımca böyle bir yorum mantıklı olmasa da kimseye de edep üzerinden hak etmediği halde ahkam kesmemelisiniz, kesemezsiniz. Burada orman kanunları geçmiyor.
Bunun edep ile ne alakası var sayın forumdaşım, adama terbiyesizlik veya saygısızlık yapmamış ki, sorulan soruya göre oyuna pasif-agresif olarak gidip çöp diye yorum yapmış. Zannımca böyle bir yorum mantıklı olmasa da kimseye de edep üzerinden hak etmediği halde ahkam kesmemelisiniz, kesemezsiniz. Burada orman kanunları geçmiyor.
Ben zaten kendisine küfür ettiğini veya doğrudan hakaret ettiğini söylemedim. Edep de yalnızca bunlardan ibaret değil; insanın fikrini hangi üslupla ifade ettiğiyle de alakalı. Birisi “Oyunu beğendiniz mi?” diye soruyor, karşılığında gerekçesiz şekilde yalnızca “çöp” deniyor. Oyunu beğenmemek gayet normal; “beğenmedim, şu yönleri kötü” demek başka, kestirip atar şekilde “çöp” demek başka. Benim eleştirdiğim de tam olarak bu üslup. Dolayısıyla kimseye durduk yere ahkâm kesmekten ziyade, beğenmediğini ifade etmenin de bir adabı olduğunu söylüyorum.
Piyasaya bakın. 1 dolarlık oyunlar ne sunuyor? 5 dolarlıklar ne sunuyor? 10 dolarlık oyun ne sunuyor? Bu türdeki oyunlar ne sunuyor, ne kadar ücretle sunuluyor? Oyun benlik değil demişsin, olabilir. Ama böyle bir yorumu sadece fotoğraflara bakıp yapmanız komik. Oyunu da övmedim hani. Eksikleri var zaten. Ona rağmen kralcısınız demişsiniz.