Enis Kirazoğlu'nun yeni oyununu beğendiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rogue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 623
  • Etiketler Etiketler
    anomaly
Adabı var tabi, buna katılıyorum ancak siz adap ve edep arasındaki farkı belirten temel çizgiyi kaçırıyorsunuz.

Edep içsel bir ahlak ve utanma duyusuyken, adap o edep bilincinin hayata geçirildiği dışsal kurallar, yol ve yordamdır.

Sosyal medyada kötü olduğuna dair yorumlar var. Bana hiçbir zaman hitap etmedi bu oyunlar, ben oyunlarda biraz grafik arıyorum o yüzden sanırım.

Adabı var tabi, buna katılıyorum ancak siz adap ve edep arasındaki farkı belirten temel çizgiyi kaçırıyorsunuz.
Peki, adına adap diyelim. ‘Oyun nasıl?’ sorusuna tek kelime ‘çöp’ diye cevap vermenin yakışıksız olduğu gerçeği değişmiyor. Uzatmaya gerek yok zannımca.

Simdi fotograflarina baktim sadece ve bu tarz oyunlari hic sevmiyorum. Ayrica asiri pahali. 5$ ne? Bari 1$ yap. Ek paketlerinde maaşallahi var.
Tamam yapsın da bu adamın çalışanları var, şirketi var, algısı var vergisi var, Steam'e yüklemek için bile hatrı sayılır miktarda ödeme yapıyor. Giderleri nasıl karşılayıp kâr edecek?

Tamam yapsın da bu adamın çalışanları var, şirketi var, algısı var vergisi var, Steam'e yüklemek için bile hatrı sayılır miktarda ödeme yapıyor. Giderleri nasıl karşılayacak?
Youtube videosunu bir kere izlemistim kac sefer reklam yapiyor video icinde. Geliri gideri beni sizi ilgilendirmemeli. Oyun hakkinda konusuyorum. Neden boylesine savunuyorsunus?

Youtube videosunu bir kere izlemistim kac sefer reklam yapiyor video icinde. Geliri gideri beni sizi ilgilendirmemeli. Oyun hakkinda konusuyorum. Neden boylesine savunuyorsunuz?
Bu nasıl bi düşünce yapısı anlamadım Adam video içinde sponsor alıp para kazanabilir bunun neresi anormal. Oyunu sana zararına satmak mı zorunda videoda reklam aldığı için? Zengin iş adamları restorant sahipleri bilmem nelere de aynısını söylüyor musun senin gelirin çok beni bağlamaz, bana bedava veya daha ucuza ver bu malı ya da hizmeti diye?

Bak anlamiyorsun hala cunku oylesine fanboysun ki gozlerin kapali. Oyun hakkinda konusuyorum. Oyunu begenmedim benim tarzim degil. Asiri pahali. Ek paketlerinin fiyatina bir bak? Hayirdir GTA 6 mi yaptirmis? Ne bu?

Oyun hakkinda konusuyorum. Neden boylesine savunuyorsunus?
Çünkü sadece fotoğraflarına baktığını belirtiyorsun ve fiyatı fazla diyorsun. Neye göre? Ben buna yorum yapıyorum. Adamın geliri gideri beni ilgilendirmiyor.
Bak anlamiyorsun hala cunku oylesine fanboysun ki gozlerin kapali. Oyun hakkinda konusuyorum. Oyunu begenmedim benim tarzim degil. Asiri pahali. Ek paketlerinin fiyatina bir bak? Hayirdir GTA 6 mi yaptirmis? Ne bu?
Ek paket dediklerin bu ise 2 oyun birden alıyorsun gayet normal fiyat.

Yav dostum sen ne anlatıyorsun oyunda ek paket bile yok şu alttaki ss'tekilerden bahsediyorsan onlar ayrı oyun, beraber alacaksan daha ucuza gelmesi için. Yani en ufak fikrin dahi yok ama yorumun var. Anlamıyorsun diyorsun bir de dediğime bişey diyememişsin bile hemen fanboy fanboy rezil etme kendini bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…