Detaylar
Kim cevapladı?YavuzKyr
Uzman
Yani ben de düşündüm ama Spotify gibi kampanyalarından yararlanabilmek için "Ayın ENPARALISI" olmak gerekiyor. Ayın ENPARALI'sı da olmak için 10.000 TL harcamak gibi garip şartlar istiyor. O yüzden kampanyaları güzel diye düşünüyorsanız şartlarını tekrardan okuyun derim.
Onun dışında hiçbir komisyon almaması işte gerçek bankacılık budur dediğim özelliklerindendir.
Onun dışında hiçbir komisyon almaması işte gerçek bankacılık budur dediğim özelliklerindendir.
RoaringLion
Üstün
Ben kullanırken birden fazla vadesiz hesap açılamıyordu, o nedenle kullanmaktan vazgeçtim.
Kampanyalar bomboş.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani ben de düşündüm ama Spotify gibi kampanyalarından yararlanabilmek için "ayın enparalısı" olmak gerekiyor. Ayın enparalı'sı da olmak için 10.000 TL harcamak gibi garip şartlar istiyor. O yüzden kampanyaları güzel diye düşünüyorsanız şartlarını tekrardan okuyun derim.
Peki sanal kart vb acilabiliyor mu? Yapı Kredi kullandım ve sanal kart sistemi çok kötüydü. Sanal kart icin kredi kartına sahip olmaniz gerekiyordu. Kampanyaları pek umursamıyorum. Zaten sadece Spotify ve Discord abonelikleri icin kullanacagim.
Tesla Bobini
Üstün
Kendim de On Dijital Bank kullanıyorum ve Enpara'ya göre daha iyi 10 senedir Enpara kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Neden daha iyi dersen On Dijital Bank'ın kampanyaları çok daha iyi ikisinde de EFT, Havale ve Fast ücretsiz On Dijital banka kartını İş Bankası ATM'lerinden ücretsiz olarak kullanabiliyorsun ayrıca. Ben olsam iki bankadan da açarım hesap.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Kendim de on dijital bank kullanıyorum ve Enpara'ya göre daha iyi 10 senedir Enpara kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Neden daha iyi dersen on dijital Bank'ın kampanyaları çok daha iyi ikisinde de EFT, havale ve Fast ücretsiz on dijital banka kartını İş Bankası ATM'lerinden ücretsiz olarak kullanabiliyorsun ayrıca. Ben olsam iki bankadan da açarım hesap.
Evet ama tek 1 banka seçmem gerekiyor. Ayrıca on dijital Bank'a güvenemiyorum. Enpara daha güvenilir geliyor. Bizim ülkede halka ne yarıyorsa kapatılıyor zaten.
Yeni konular
-
-
-
RTX 5060 Ti & R5 7500F sistemde performans ve donma sorunları
- hicsevilmedim
-
-
-
-
-