Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?YASEDEM
Deneyimli
Hesap açıp bir et döner yeriz artık
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Keşke 18 olsaydım, teklif 7-8 ay sonra da geçerli mi? 7 ay sonra 18 e giricem de.
Edit: 31 Aralık 2026 ya kadar geçerliymiş öğrendim.
Fiziksel kartla temassız ödeme yaparken bazen şifre girin uyarısı vererek pürüz çıkarabiliyor. Bunun dışında karttan memnunum. Arayüzü biraz demode kalmış, eğer onu da güncellerlerse gayet iyi olacak. Genel hatlarıyla memnun olduğum için tavsiye ederim. Genelde abonelikler ve ufak tefek alışverişler için kullanıyorum. ATM tarafında QNB altyapısını kullandığı için sakin oluyor.
Temassız limitini geçtiğiniz için şifre istiyordur.Fiziksel kartla temassız ödeme yaparken bazen şifre girin uyarısı vererek pürüz çıkarabiliyor. Bunun dışında karttan memnunum. Arayüzü biraz demode kalmış, eğer onu da güncellerlerse gayet iyi olacak. Genel hatlarıyla memnun olduğum için tavsiye ederim. Genelde abonelikler ve ufak tefek alışverişler için kullanıyorum. ATM tarafında QNB altyapısını kullandığı için sakin oluyor.
1 hafta önce ihtiyacım kalmadı deyip iptal ettirmiştim başvuru işlemlerini şansa bak.
Parayı hesabı açana vermiyor. Enpara hesabı olan biri size link gönderiyor oradan hesap açıyorsunuz, 1 ay sonra da linki atan kişiye veriyorlar parayı. Konudaki linkteki yazıda öyle diyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-