carrytexas

Becerikli
Enshall 50.000 mAh LED Aydınlatmalı Taşıma Askı Hızlı Şarj 22,5W Powerbank 4xUSB Micro, Lıghtnıng, Type-C Giriş

Markayı hiç duymadım, pek güvenilir de gelmedi açıkçası. 1.600 TL 50k mAh aydınlatmalı powerbank enteresan geldi. Kullanan, memnun olan var mı?
Elektrik kesintisi veya acil durum vs. gibi durumlarda evde bulunsun diye alacağım zaten, çok da beklentim yok. Günlük kullanım için değil.

Yazıda 50.000 MAh. Uygulamada bu kadar veremez. Günlük kullanım için değilse bile bu ürünler beklemeye gelmeyen ürünler. Üstüne kalitesinden emin olamadığımız bir ürün için daha şüpheli kalıyor bu durumda. Bana kalırsa 20-30 bin MAh bilinirliğini ve kalitesini kanıtlamış ürünlere yönel.

Kapasitesine göre fiyatı çok ucuz. Piyasada 20000 mAh ürünler bile bin liraya satılıyor. Bu ürün zaten belli halis mulis oem Çin malı olduğu. Yorum sayısı çok fazla ve çok olumlu. Yorum yapanlar hemen kısa kullanım ve ilk izlenim cümleleri yazmış hep. Bu da satıcının yorum bastığı şüphesini uyandırıyor. 50000 mAh olmadığını düşünüyorum. Uzun kullanım yapan birinin yorumunu dikkate almak lazım.

Asıl 3.8V olması gerek diye biliyorum hocam ama hatalı olabilirim. Ama bana güven vermiyor böyle şeyler ,tıpkı Xiaomi 2TB usb bellekler gibi.
Kullanilan pil teknolojileri farkli. Senin bahsettigin 3,7V LiPo pillerin voltaji. Ama bu tip aletlerde LiPo pil kullanmak cok pahaliya mal olur. Onun yerine ilk mesajda attigim prizmatik tipteki piller kullanliyor. Bu piller otomobillerde vb kullanilan piller. LifePo4 yapisindalar. Voltajlari da 3.2V. Fiyatlari tek tek satin alinan 18650 LiPo pillere oranla cok cok ucuz.

Kullanilan pil teknolojileri farkli. Senin bahsettigin 3,7V LiPo pillerin voltaji. Ama bu tip aletlerde LiPo pil kullanmak cok pahaliya mal olur. Onun yerine ilk mesajda attigim prizmatik tipteki piller kullanliyor. Bu piller otomobillerde vb kullanilan piller. LifePo4 yapisindalar. Voltajlari da 3.2V. Fiyatlari tek tek satin alinan 18650 LiPo pillere oranla cok cok ucuz.
18650 olduğunu düşünmüyordum hocam. Hani şu eski koca koca çerçeveli tabletler olurdu ya (benim bebeklik zamanlarım(!)) 3800mAh mesela ama 3.8V. Sarı sarı bantla sarılmış olurdu.

18650 olduğunu düşünmüyordum hocam. Hani şu eski koca koca çerçeveli tabletler olurdu ya (benim bebeklik zamanlarım(!)) 3800mAh mesela ama 3.8V. Sarı sarı bantla sarılmış olurdu.
Onlarda lipo ve pahali. :D lipo pillerde enerji tasima kapasitesi lifepo4 e gore cok daha yuksek. Bu nedenle elde tasinan minik aletlerde tercih sebebi. Ornegin telefonda lipo yerine lifepo4 kullanmaya kalkarsan hem buyur hem kapasitesi duser. Bu da 1000 dolara telefon satan adamlarin 1 mm daha ince yaptik sozlerini yokeder.😎