Kaito

Başarılı
Bir ara 16 Mayısa kadar fiyatı güncelleyin gibisinden geliştiricilere mail gittiği ile alakalı bir haber çıkmıştı. Oyunlarda kesin bir artış olur mu? Ghost of Tsushima almayı düşünüyordum.

Epic Games İndirim Politikasına göre bir oyunun fiyatının değişmesi demek o oyunun fiyat değişim tarihinden itibaren 30 gün boyunca indirime girememesi demek. Epic Games 2 Mayıs 2024 tarihine kadar mega indirimi için geliştiricilerden talep topladı. İndirimin ise 16 Mayıs 2024'te başlayacağı söyleniyor. Epic Games bir esneklik veya diğer maddelerde farklı bir şey belirtmediyse zam gelmemesi gerekir. Ama kesinlikte zam yapamaz diyemeyiz. Belirli durumlarda bu maddeleri esnetebiliyorlar.

Türkiye'de yaşıyorsan şimdi almadığın her şey, yarın daha pahalı olabilir. 5!=5.4.3.2.1 =120

Türkiye'de hiçbir şeyin belli olmadığı bir durum var. Dolayısıyla Epic Games bile tahmin edemez diye düşünüyorum. Çünkü ülkenin ekonomisi hali ortada ve zaten kendisi belirsiz. Kısacası dün kötüydü bugün daha kötü yarın kim bilir ne olacak bilemiyoruz.

Epic Games İndirim Politikasına göre bir oyunun fiyatının değişmesi demek o oyunun fiyat değişim tarihinden itibaren 30 gün boyunca indirime girememesi demek. Epic Games 2 Mayıs 2024 tarihine kadar mega indirimi için geliştiricilerden talep topladı. İndirimin ise 16 Mayıs 2024'te başlayacağı söyleniyor. Epic Games bir esneklik veya diğer maddelerde farklı bir şey belirtmediyse zam gelmemesi gerekir. Ama kesinlikte zam yapamaz diyemeyiz. Belirli durumlarda bu maddeleri esnetebiliyorlar.

Şu an oyunu alacak param var. Eğer birkaç gün içerisinde indirim olacaksa oyunu şimdi alsam, indirimde fiyatı düşerse veya kupon vesaire olursa oyunu iade edip daha düşük fiyattan alabilirim değil mi?

Şu an oyunu alacak param var. Eğer birkaç gün içerisinde indirim olacaksa oyunu şimdi alsam, indirimde fiyatı düşerse veya kupon vesaire olursa oyunu iade edip daha düşük fiyattan alabilirim değil mi?

Bu konuyu Epic Games destek ekibi ile konuşarak sormanızı öneririm. Ön siparişlerde biraz karışık oluyor iade işi. Bir kez Xbox tarafında iade edememiştim.