Epic Games de artık zamlı fiyata satıyor!

Nasıl olur ya! Bizim İMPARATORUMUZdu ama Epic Games. Ne yapıcaz şimdi, protesto etmeliyiz hemen.(!)

Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı

Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum.

Dolar sabit kalmadığı sürece böyle ilerleyeceğiz maalesef.

It Takes Two sana ne olmuş...
Değişmişsin...

İfadeler: 62

Ne kadar kurtarsak kârdır.

Son kale yıkıldı ama yapacak bir şey yok ama bu zamana kadar iyi dayandılar. Aslında halen son kale Game Pass olabilir.

Balon patladı. O arayüzüne katlanıp şu fiyatlara oyun mu alacağımızı düşünüyorlar hahahaha. Steam candır gerçekten de.

Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı
Valla ben kış indirimlerinden RDR2, GTA5, Marvel's Midnight Suns, Battlefield 5 ve onun dışında Dying Light 2'yi aldım, benlik bir şey kalmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…