1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 12 Şubat 2024 #11 Iyi yanindan bakalim, hala TL destegi var.
Neixtro Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 1 Beğeniler 529 12 Şubat 2024 #12 Nasıl olur ya! Bizim İMPARATORUMUZdu ama Epic Games. Ne yapıcaz şimdi, protesto etmeliyiz hemen.(!)
6 62 Üstün İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 2.058 Makaleler 3 Çözümler 22 Beğeniler 5.321 Yer Stable Diffusion 12 Şubat 2024 #13 Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum.
Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.672 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.826 Yer Winterfell 12 Şubat 2024 #14 It Takes Two sana ne olmuş...
KS KS Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 12 Şubat 2024 #15 62 dedi: Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Dolar sabit kalmadığı sürece böyle ilerleyeceğiz maalesef. alperen dedi: It Takes Two sana ne olmuş... Genişletmek için tıkla... Değişmişsin...
62 dedi: Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Dolar sabit kalmadığı sürece böyle ilerleyeceğiz maalesef. alperen dedi: It Takes Two sana ne olmuş... Genişletmek için tıkla... Değişmişsin...
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.672 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.826 Yer Winterfell 12 Şubat 2024 #16 62 dedi: Firmalar birer ticarethanedir? Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kurtarsak kârdır.
62 dedi: Firmalar birer ticarethanedir? Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kurtarsak kârdır.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 12 Şubat 2024 #17 62 dedi: Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da zaman belirleyecek artık. Ola da bilir, olmaya da bilir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2024
62 dedi: Bundan sonra kur bazlı satış var. Son kale falan hikaye. Bu yıl bitmeden kur bazlı satışa geçerler diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da zaman belirleyecek artık. Ola da bilir, olmaya da bilir.
BurakBirinci Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.204 Makaleler 15 Çözümler 13 Beğeniler 2.852 12 Şubat 2024 #18 Son kale yıkıldı ama yapacak bir şey yok ama bu zamana kadar iyi dayandılar. Aslında halen son kale Game Pass olabilir.
Son kale yıkıldı ama yapacak bir şey yok ama bu zamana kadar iyi dayandılar. Aslında halen son kale Game Pass olabilir.
III. Osman Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 680 Beğeniler 793 12 Şubat 2024 #19 Balon patladı. O arayüzüne katlanıp şu fiyatlara oyun mu alacağımızı düşünüyorlar hahahaha. Steam candır gerçekten de.
Balon patladı. O arayüzüne katlanıp şu fiyatlara oyun mu alacağımızı düşünüyorlar hahahaha. Steam candır gerçekten de.
KS KS Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 12 Şubat 2024 #20 62 dedi: Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Genişletmek için tıkla... Valla ben kış indirimlerinden RDR2, GTA5, Marvel's Midnight Suns, Battlefield 5 ve onun dışında Dying Light 2'yi aldım, benlik bir şey kalmamış gibi.
62 dedi: Firmalar birer ticarethanedir. Gözünüzün yaşına bakmaz. Steam'in yokluğunda toplayabildiği kadar para topladı. Satışlar yavaşlayınca zam yaptı Genişletmek için tıkla... Valla ben kış indirimlerinden RDR2, GTA5, Marvel's Midnight Suns, Battlefield 5 ve onun dışında Dying Light 2'yi aldım, benlik bir şey kalmamış gibi.